Sommar

Här samlades husbilarna för årsmötesträffen 2019. Vi var omkring 500 husbilar då i Mariestad. En mycket trevlig tillställningen som klubben skötte så bra.

2021-05-30

Varmt och soligt hela dagen och det var mellan 14 – 25 plusgrader. Vinden var svag till måttlig och gav inte så vidare mycket svalka.

Sommaren kom snabbt på och var blev våren av. Den verkade att bli överkörd av sommaren. Lite för varmt i dag tyckte jag. Men det egentligen rätt så gott att sitta och kunna klaga över värmen eller hur?

Vid tvåtiden så körde vi bort till servicen för att tömma gråvatten. Under tiden som det rann ut gick jag och Zacko en promenad. Puh vad det var varmt, minst 25 plus.

Vi körde sedan till Lidl i Skene för att handla lite. Det var Saskia kolsyrat vatten, Cola, toapapper, salami och lite annat som behövdes.

Jag har installerat Lidls app i min fon och använde den i dag. Fanns många fina erbjudande där men tyvärr inget som intresserade mig i dag. Att sedan få kvittot i appen tyckte jag var så bra. Enkelt att då kunna kolla vad varorna hade kostat. Annars så vill jag faktiskt ha papperskvitto just för att kolla men det behövdes inte nu. Jag vill ha kontroll på vad jag betalar och att det stämmer.

Vi körde sedan till Rydal och parkerade där vi brukar parkera. Numera bär vi inte in något till lägenheten för vi väljer att bli kvar i husbilen.

Men jag bar dit två jättestora bakpotatisar för att tillaga dom i ugnen i 200 grader. Efter drygt en och en halv timme så gick jag dit igen för att hämta dom. Då var dom perfekt mjuka rakt igenom. Åt dom sedan till middag tillsamman med västkuströra och det smakade jättegott. Blev så mätta och drabbades av en lätt paltkomma så vi slumrade till en liten stund. Tänk så lättlagat och jättegott.

I morgon ska vi köra till Borås för Hasse ska besöka sin optiker. Är något fel på ena ögat. Tror han kommer att få en remiss till en ögonläkare.

På kvällen sjönk temperaturen och det var riktigt skönt. Hoppas att natten blir något så när sval så det går att sova i natt.

Tänkte så klart på min mamma i dag som var en otroligt underbar mamma till mig. Jag är adopterad men dom underbara människor som jag växte upp hos var verkligen mina föräldrar. Har aldrig sökt efter några andra.

Mina två härliga söner skickade en hälsning på sms till mig och det uppskattade jag. När barnen var små så var det en helt annan sak. Då blev man verkligen firad som mamma och det var väldigt roligt efter vad jag kommer i håg. Livet förändras och det tycker jag är helt normalt.

4 reaktioner till “Sommar”

 1. Handlade alltid på Lidl i Sverige och även då vi var på semester, men nu har vi Super-U som är lika billiga och bra produkter.

  Skönt att värmen kommit till er.

  Ha det så gott!!!

  1. Så himla bra med Super-U som ligger så nära er. Vem vill betala mer än vad man behöver.
   Vi njuter i värmen och hoppas att ni också gör det fast i skuggan.

 2. Lidls app har jag haft ett tag men det är nog bara apelsiner som de hade till 30 % och då glömde ja bort det. Men Lidls har bra frukt det är det vi handlar mest där. Man kanske sparar ett träd med kvittot i appen tycker det är bra

  1. Håller med om att dom har bra frukt och en hel del annat också som jag gärna handlar där.

Kommentarer inaktiverade.