Är väldigt nöjd

2021-05-06

Solen lyste som vanligt nu för tiden över oss även denna morgon och dag. Lite småblåsigt och 15 – 20 plusgrader. Zacko och jag gick på vår vanliga morgonpromenad i dag. Känns väldigt som ”hemma” här nu.

Lite om vårt nya ”skåp”.

I frysen så saknar jag en galler hylla som fanns i den gamla frysen samt en hylla i dörren. Det är lite mindre plats men det kommer att funka bra ändå. Bra kyla är det och det är väl det som är viktigast i frysen.

I kylskåpet så gillar jag väldigt mycket belysningen. Det är en ledbelysning längs med ena kanten och det ger mycket bra belysningen inuti skåpet. Kanonbra tycker jag.

Att kunna öppna på båda sidor är inte så dumt. Lite roligt nu i början, nyheternas behag tror jag.

Sedan så tycker jag att låsning på detta kyl/frys är helt suveränt. När man har stängt dörren så är den låst och kommer inte att gå upp under körning hur mycket rondeller man än kör igenom. Dörrarna är och förblir stängda. Ett mycket stort plus. Och om man inte har stängt dörrarna ordentligt så börjar det att pipa. Då är det bara att stänga till ordentligt.

Finns nog fler finesser som jag nog kommer att upptäcka så småningom.

I kväll åt vi kalkonfiléer i en supergod gräddsås tillsamman med kokt potatis. Smakade jättegott.

I morgon har vi tänkt att komma iväg härifrån i god tid på förmiddagen. Var och betalade i dag för dom sista veckorna som vi har stått här.

Känns nu rätt så bra att börja köra norrut. Får se hur långt som vi kommer i morgon.

Men det kommer att bli med en viss saknad som vi lämnar Peniche där vi trivs så bra. Men förhoppningsvis kommer vi hit igen till hösten.

Visst är det så ibland. Tycker det är rätt så frustrerande men vad ska man göra?

Något som är väldigt rolig är att Zacko speglar sig i den svarta spegelblanka delen som han når upp till. Där står han ofta nu för tiden och kollar på den andra fina pudeln som finns där. Han är bara så söt när han står där.

6 reaktioner till “Är väldigt nöjd”

 1. Det tar ju alltid tid att vänja sig med nya apparater, men det kommer så småningom.
  Förstår att det känns bra att få röra på sig efter så lång tid på samma plats. Kör försiktigt.

  Ha det så bra !!!

  1. Lite ovant känns det allt.
   Nu kändes det rätt att köra norrut.

 2. Önskar er en problemfri hemresa. Förstår att ni har haft go’a dagar i Peniche. Vi förälskade oss i staden om än vi bara var där några dagar.
  Allt Gott /

Kommentarer inaktiverade.