Så har det varit en måndag igen

Ingen aning om var det här är men visst ser det ut till att vara en underplats att stå på med husbil?

2021-04-19

I dag var det växlande molnighet och 16 – 20 plus i skuggan på morgonen. Vinden var svag och lite lätt sval. Åter igen en härlig morgon och dag.

Zacko gick som vanligt med mig på släp över gatan till den frodigt gröna gräsmattan. Efter att han hade gjort sina behov där så ville han gå hem igen. Men det ville inte jag. Tyckte ju att vi i alla fall skulle gå en sväng som vi brukar göra. Han ville absolut inte det i dag.

Då fick jag lura honom lite och gick iväg på andra hållet. Och tänk att han nu blev nyfiken och travade glatt iväg framför mig. Jag blev förvånad för detta hade jag inte väntat mig.

Så blev det i dag att vi gick på andra hållet och det kändes lite märkligt. Samma runda men med nya vyer. Såg ju allt i från andra håller och det såg helt annorlunda ut. Men det var så klart helt OK. Zacko verkade att tycka det var lite roligare i dag och då tycker jag det också.

På förmiddagen så var det dags för mig att ta en promenad till Lild. Fanns en del att handla för det mesta blir mycket fort tomt nu. Platsen för kylvaror är inte så stor. Plats för andra varor är ju fortfarande rätt så stor men det är ju begränsat hur mycket jag kan släpa hem.

Tycker det är rätt så tjatigt att gå och handla men man gör ju vad man måste göra.

Mitt vänstra öga bråkar fortfarande med mig men det hjälper en del med att badda på med lite varmt vatten några gånger under dagen. Tack för tippsen.

I kväll så värmde jag på kycklingen med ris och blandade i stekt ägg som jag finfördelade i röran. Kryddade med lite vitlök, grovmalen svartpeppar och doftade över lite curry. Smakade jättegott tyckte vi. Kan bli så gott med rester ibland, eller hur?

Det hoppas jag verkligen att det blir.

2 reaktioner till “Så har det varit en måndag igen”

  1. Med ögat är det nog bara att kämpa på med baddningen så blir det bra tillslut.
    Vi kör ofta rester med lite twist och när det är lite sås kvar eller så, får hundarna det över sin mat. Inget matsvinn här inte. Idag fick de dragonsås över spagetti och lite kött. Mycket uppskattat.

    Ha det så gott!!!

    1. Ögat blir bättre dag för dag.
      Blandade rester kan bli hur gott som helst.

Kommentarer inaktiverade.