Förbereder lite för att köra en bit i morgon

En underbar strandpromenad i Blanes
Här sitter han och läser och kollar ut över horisonten.

2014-04-12

På morgonen var det det plus 15 grader och ingen blåst och bara lätt molnighet. Zacko och jag promenerade iväg vid halvniotiden i lugnt tempo som vanligt. Raska promenader blir det inte nu för tiden med stigande ålder för oss bägge. Det blir vad det blir och vi är nöjda med våra morgonpromenader. Vi rör ju på oss i alla fall i drygt 30 minuter eller lite mer. Förr när vi var yngre så gick vi minst en timme. Det var då. Tiderna förändras och vi med dom.

I dag så började vi förberda för att i morgon köra till Sintres och en Domtic verkstad. Där ska dom förhoppningsvis laga vårt kylskåp som upphörde att ge kyla den 1 mars i år.

Vi har klarat oss rätt så bra med en kylbox från Norauto som vi kan köra på el eller tolvtolt. Saknar frys men även ett vanligt kylskåp men det har funkat i alla fall. Vi har haft mat även om jag har fått planera jättemycket. På grund av platsbrist så blir det dagliga promenader till Aldi eller Lidl (dom ligger nära) för inköp av färskvaror som behöver förvaras i kyla. Även annat behöver att bäras hem såsom kolsyrat vatten och juice samt lite annat. Vill inte köra iväg med husbilen för att handla hur ofta som helst. Hoppas verkligen att nu vårt kylskåp kan bli lagat på onsdag.

Har fått en adress till en parkering i närheten där man tillåter parkering av husbilar och där tänker vi parkera över natten. Men ska kolla imorgon så det är OK. Det ändrar sig så snabbt med allt nu för tiden.

I dag har vi jobbat lite med husbilen. Fyllt på vatten bland annat. Det funkar så jättebra. Tog även ut en stege ifrån garaget och bar in i bodelen. Där ställde vi upp den och Hasse gick upp för den efter att ha öppnat den stora takluckan. Nära han hade kommit upp med en del av kroppen så nådde han upp för att kunna göra ren vår solcellspanel. Och den var verkligen smutsig nu. Det torkades av ett tjockt lager av svart smuts. Nu kommer den nog att fungera mycket bättre när vi nu behöver den när vi kommer att stå utan el i några dagar.

På eftermiddagen och kvällen så kom det lite regn men det var så lite att det knappast blev vått på marken.

2 reaktioner till “Förbereder lite för att köra en bit i morgon”

  1. Håller tummarna för att ni verkligen kan få lagat kylskåpet. Blir lite nya vyer vilket kan pigga upp en del.
    Vi har bestämt att inte köra någonstans i morgon vilket vi ju brukar göra på onsdagar. Har ett spännande paket att hämta på posten.

    Ha det så gott !!!!

    1. Men tack.
      Nya vyer piggar upp.
      Är det den nya datorn så är på väg eller kanske lite annat också?

Kommentarer inaktiverade.