Kom fram till Sintra

2015 på väg hem och vi är nu i Frankrike på någon större rastplats.

2021-04-13

Lätt regnig morgon, ingen vind och 16 plus grader

Det var mest ett lätt duggregn men efter en dryg halvtimmes promenad så var vi rätt så blöta.

Började sedan att plocka undan det som inte skulle vara framme när vi senare under dagen skulle köra. Tömde latrin och Hasse drog senare även ut elkabeln som vi inte skulle ha med oss. Backade ner ifrån klossarna och så lade jag in dom i garaget.

Strax innan tre så körde vi ut ifrån ställplatsen. Började med att köra till Aldi där jag gick in för lite inköp. Så skönt att bara köra ut kundvagnen till husbilen och plocka in. Fast nästan inga kylvaror handlade jag i dag.

Vi körde sedan vidare och kom ut till motorvägen där vi körde söderut mot Lissabon. Valde som vanligt betalvägen som var lite längre men tog betydligt kortare tid.

Vi kom fram till Sintra och hittade efter (som vanligt) lite strul till företaget som förhoppningsvis i morgon ska kunna laga vårt kylskåp. Oj vad vi håller tummarna för att det ska fixa sig utan problem.

Sedan så skulle vi ju hitta till en plats där vi skulle kunna parkera för natten. Hade fått tips om denna parkering och där stannade vi. Fanns ju en husbilsskylt så det skulle väl vara ok.

Här har vi parkerat för natten. Ingen trängsel direkt.

Här är det inte tyst. En stor väg med mycket trafik framför oss och bakom en järnväg med mycket tågtrafik. Här behöver vi ingen radio för att kunna sova. Blev lite mindre trafik senare på kvällen.

Stekte lite korv och potatis i kväll och i det rörde jag ner två ägg. Väldigt enkelt och gott.

I morgon så ska vi vara på plats hos servicefirman 9.30. Och vi kommer att sova med hållna tummar för att dom kan fixa till vårt kylskåp.

2 reaktioner till “Kom fram till Sintra”

  1. Har hållit tummarna och hoppas att allt gick bra idag. Bättre än vid vårat köp av frys i alla fall.
    Men vi var ju inte i så tort behov av den så vi kan vänta, medan ni verkligen behöver ny kyl eller lagning av den gamla.

    Väntar på nyheter i morgon då.

    1. Det hjälpte tyvärr inte men tack ändå.
      Nu är det bara att vänta på att det nya skåpet ska komma.

Kommentarer inaktiverade.