Tvättdag

Här har vi parkerat på en stor parkeringsplats centralt i trevliga Blanes. Som synes så var det tillåtet för husbilar att parkera här 2015. Om det är det nu har jag ingen aning om.
Nära till havet och en liten marknad som var där just denna dag. Och centrum ligger inte så långt bort.

2021-04-11

Växlande molnighet, lite småblåsigt och 15 – 20 plus. Inte dumt väder alls tycker vi. Såg och hörde att i Borås trakten och även på många andra platser i Sverige var det mycket snöande. Det är absolut inget som vi saknar.

Hade samlat smutstvätt ett tag så nu blev det dags för tvätt i dag. Men faktiskt så är det så här att smutstvätt samlar sig själv på något sätt. Bara växer på sig utan att någon anstränger sig. Den bara finns där och alldeles för mycket. Och hur kom den hit. Jo jag ser ju att det är våra kläder, handdukar och lite annat men när fasingen har vi använt allt detta? Ingen kö till tvättmaskinen här så det var bara att köra igång och sedan torktumla det. Vägrar hänga tvätt, är så urtåkigt.

Det är även tråkigt att lägga/hänga in allt på plats men där har jag inget val. Bara att göra det. Hasse då? Jodå han tar hand om en del av sin tvätt och lägger det på plats. Där går min gräns vid hans underkläder och strumpor.

Gjorde sedan inget under eftermiddagen. Duger så bra med att läsa och surfa runt lite.

I kväll gjorde jag en kycklinggryta i god gräddsås. Kokte potatis till och det smakade jättegott. Finns middag till minst en dag till.

Det undrar jag också. Kan dom inte lugna sig några timmar till?

2 reaktioner till “Tvättdag”

 1. Hade torktumlare i Sverige och det var bra, men tycker att det är ok att hänga tvätten här. Soltorkad tvätt luktar så gott. Idag fick jag hänga lakanen i dressingroom då det inte var jättevarmt i vinden.
  Här får även JR lägga in sin tvätt i skåpen.
  Bra när man har mat för flera dagar tycker vi också.

  Ha det så gott !!!!

  1. Visst doftar sol och vind torkad tvätt extra gott. Så är det bara och då i synnerhet lakan.
   Är väl helt rätt att man själv lägger in det personliga själv i skåpet där det ska vara.
   Värmemat är ofta godare dagen efter tycker vi.

Kommentarer inaktiverade.