Lite pappersarbete

Denna fina slottsliknande byggnad finns i Cullera.

2021-03-20

Svala vindar, blå himmel och sol, 15 – 18 plus. I lä i solen var det riktigt varmt. Har varit stabilt väder nu ett tag.

SOS hörde av sig på mejl idag. Dom ville ha papper på Hasses utskrivning ifrån hospitalet.

Jag har en APP på fonen som heter ”Office Lens” som fotar dokument och beskär dom snyggt, allt i ett. Använde mig av den. Kom sedan inte ihåg hur jag skulle konvertera dom till PDF för att sedan vidarebefordra dom med mejl. Höll på ett bra tag med att komma underfund med detta. Helt plötsligt så trillade polletten ner och så var det klart. Skickade sedan över PDF filen till SOS med mejl. Fick snabbt svar att dom hade mottagit det. Senare så ringde dom och kollade lite hur det går. Och dom kommer att ringa igen efter att Hasse har varit på två kontroller och det blir då den 1 april. Tycker det är så bra att vi håller kontakt med varandra. Känns tryggt.

Även i dag har Hasse gjort framsteg tycker jag. Betydligt mer stabil när han går och ännu lite rörligare. Trapporna in och ut till husbilen har han hanterat väldigt bra i dag. Många gånger ut och in har det blivit. Men på kvällen var det jobbigt för då var han väldigt trött efter dagens ansträngningar.

Är ju väldigt skönt att vädret är så bra nu det underlättar väldigt mycket för Hasses rehabilitering.

När vi var i Santa Pola tog vi en promenad ner till Bahia Campingplats. En av alla gångar som finns här på denna i våra ögon lite trånga camping. Men det är många som återvänder hit år efter år och stormtrivs.

Precis så är det.

4 reaktioner till “Lite pappersarbete”

  1. Skönt att allt flyter på i rätt takt. Rehablitering kan ta lite tid men det verkar ju gå åt rätt håll med Hasse. Kämpa på !!!
    Att sedan vädret blivit bättre är ju inte helt fel vi verkar också få det varmare i veckan.

    Ha det så gott !!!

    1. Det går framåt för Hasse och han jobbar verkligen på bra.
      Vi njuter av det soliga och varma vädret och det verkar ni också att få göra.

  2. Visst är det bra med SOS, fungerar superbra o smidigt. Håller med dig att det kändes väldigt tryggt när de återkom för att kolla av hur det gick. Proffsigt! Tack för tipset om ”Office Leans”.
    Fortsätt o njut av det underbara vädret.

    1. Vi fortsätter att njuta av det härliga vädret som är även i dag.

Kommentarer inaktiverade.