Soligt och så skönt

2021-03-21

Likadant väder i dag också och det är inget som jag var ledsen för. Det är så underbart med detta soliga och i mitt tycke varma väder, 15 – 22 plus. Lokalbefolkningen är näst intill vinterklädda fortfarande.

Skönt att kunna vara ute så mycket som vill eller sitta inne med allt öppet och även då njuta av det härliga vädret. Trevligt att kunna gå lite korta eller längre promenader i närområdet när och om man känner för det.

I dag var det dags för att gå till Lidl för att handla lite. Där var det rätt så mycket folk men ingen kö för att komma in. Avstånden hölls helt utmärkt vilket jag tyckte var bra.

Hittade färska jordgubbar och det köpte jag en kartong på 500 gram. Köpte även apelsiner och bananer vilket det var extrapris på. Kostade 0.89 €/kg och det tyckte jag var billigt. Nu jämför jag med vad priset är i Sverige.

Nu hamnar det inte något i kundvagnen som det ofta gör i Sverige. Liksom inget som bara hoppar ner på något sätt. Nej här är det strikt kontroll på vad som handlas. Har ju inte så där gott om plats i kylboxen och klarar inte av att bära hem hur mycket som helst som inte behöver bevaras i kyla.

I kväll gjorde jag egna typ ”Gordon bleu”. Hade köpt tunnskivad kyckling som passade bra till detta. Tog två tunna skivor kyckling och lade en skiva smältost samt skinka mellan dom. Panerade med lite skorpmjöl och mycket riven parmesanost. Det blev supergott och serverades med stekt potatis med en del lök i.

Det är så jag tänker att Hasse och jag ska klara av det. Tillsammans är vi starka och kan klara det mesta. Och i dag har det gått en del framåt för Hasse tycker jag.

2 reaktioner till “Soligt och så skönt”

    1. Hoppas verkligen det. Som du skriver så gäller det att ta en dag i taget.
      Klart vi ska ha det bäst och det hoppas jag att ni också har det!

Kommentarer inaktiverade.