Äntligen opererad!

En bit bort i från campingen i Alcazares så kan man gå över fälten för att komma till stan. Är inte så långt. Året jag gick här var 2015.

2021-03-15

Ännu en dag med strålande väder. Enda skillnaden var att i dag så fanns det lite höga skyar på himlen. Det var 15 – 22 plus och en svag vind.

Pratade med Hasse i morse och det skulle komma några läkare under förmiddagen och kolla på honom. Vid ettiden så ringde han igen och det skulle bli operation om ca en timme. Äntligen. Bara att vänta nu tills han orkar ringa igen. Han får troligen stanna kvar några dagar sedan.

Jag fortsatte kanna vatten och och hinka gråvatten. (Fick tips om att hälla citronsyra i avloppet och det ska jag testa). När jag vara klar så var det fullt och tomt på rätt ställe. Tömde även toatanken så den också blev tom. Nu jag nog slippa detta på några dagar.

Sedan så var det dags för att pressa en apelsin så jag fick ett glas god juice.

Lekte en stund med Zacko. Han gillar när jag kastar godisbitar på golvet så han får leta upp dom. Det vill han att jag ska göra flera gånger om dagen och det ”talar” han om genom att ge ett skall. Och då gör matte som han vill! Så klart!

Jag satte mig sedan och läste och med sällskap av en god bok går tiden fort.

Hasse ringde vid sextiden och operationen hade gått bra och han lät lättad. Skönt att han nu äntligen har blivit opererad. Bara att vänta på att han nu snart ska få komma hem. Men det blir mycket träning för honom.

Det är ett bra sätt att se på saken.

4 reaktioner till “Äntligen opererad!”

 1. Då var den pärsen avklarad för er och nu kan det bara bli bättre. Så bra att vädret blivit varmare för det underlättar då man ska vara ute och träna gång. Finns det ingen Jardin i er närhet? De brukar ha dramaten där och det hade ju varit en bra sak för er nu.
  Jag brukar kasta ut godisbitar eller kex i trädgården som hundarna får leta efter.
  Kram och ha det så bra

  1. Det hoppas jag verkligen att det ska bli.
   Nej men vi har ju ”kinesen” som har det mesta men det ligger en bra bit bort.
   Att leta upp mat brukar hundar gilla. Antingen man själv har kastat ut det eller någon annan har gjort det i närområdet.
   Kram

 2. Så skönt att höra att operationen gick bra! Nu kommer det att gå framåt bit för bit.
  Hur länge hade ni planerat att stanna i Portugal?
  Vi tog ner vårat stora förtält igår, tvättade o packade ihop det. Mycket jobb men har varit skönt med det extra utrymmet i år när vädret inte har varit sig likt. Vi ska inte ta med det hem utan lagra det tills vi återvänder till hösten.
  Jag är glad att du har Zacko som sällskap.

  1. Ja det hoppas vi på.
   Vi har inte planerat något. Det beror på när Hasse kan köra igen.
   Nu när vädret så bra så det är ju bra att ha det avklarat. Skönt att slippa släpa på det.
   Zacko är ett mycket bra sällskap.

Kommentarer inaktiverade.