En bra dag

Så här fint blommar det i rabatten vid kyrkans plantering.

2021-02-23

Molnigt med solglimtar, 15 – 18 plusgrader under dagen och rätt så blåsigt. Men vi kunde ha dörrar och fönster öppna vilket vi tyckte var skönt. Vi valde även att vara ute en hel del under dagen samt att jag tog några extra promenader med Zacko. Det går inte så fort att promenera med honom men det är skönt att röra på sig. Och jag är övertygad att vi mår bra av det.

Trots att inget händer så går tiden väldigt fort. Allt var som vanlig lugnt här. Finns inte så mycket att göra eller så finns det hur mycket som helst. Det är ju helt beroende på vad man vill. Många måste ha något att göra jämt och då finns det hur mycket som helst att göra. Putsa på husbilen utvändigt och att hålla på att städa inne i husbilen. Men jag tillhör inte den typen. Jag gör vad jag vill och det är att läsa och internetta en hel del. Gillar att läsa nyheter i många olika forum. Så det sysslar jag med en del av dagen. Samt att läsa böcker.

I kväll så åt vi färdigformade köttfärsbiffar från Aldi med massor av stekt lök, brun sås och kokt potatis samt inlagd gurka och det smakade jättegott.

En bild ifrån 2015 och det är Rincon de la Victoria som klättrar uppåt.

2 reaktioner till “En bra dag”

    1. Det är så gott att ta det lugnt. Varför ska man inte göra det? Men som du skriver livet blir vad man gör det till!

Kommentarer inaktiverade.