Lugnt tempo

2021-02-10

Ytterligare en bild ifrån Rincon de la Victoria och denna är från en liten del av den långa strandpromenaden. Året var som synes på bilden 2015.

Ingen blåst, regn eller sol på morgonen. Alltså var det mulet och 15 – 18 plusgrader. Rätt så hyfsat ändå.

Blev den vanliga rundan i dag och det kändes skönt.

Dagen förflöt i mycket lugnt tempo som vanligt. Lyssnade på radion och skidskyttestafetten som var riktigt spännande. Det svenska mixlaget knep en VM bronsmedalj och det var bra. Grattis.

Satt mest och läste under dagen och gick ut med Zacko några rundor.

Läste på en väns blogg i kväll att hon hade mist sin hund i dag. Hon hade hastigt blivit sjuk så hon fick komma till hundhimlen. Det var en mycket söt, busig och trevlig liten hund. Mina tanker finns hos henne denna sorgliga dag.

2 reaktioner till “Lugnt tempo”

  1. Det är alltid så jobbigt när ens hund måste gå över regnbågsbron och vi saknar fortfarande Unkas som ju lämnade oss två veckor innan vi fick nycklarna till huset här nere. Drömde inatt om att en hund satt i vår trädgård när vi vaknade så plötsligt var vi en trehundsfamilj igen. Jag vill så gärna men för Kumas skull måste vi vänta, han blir ju 12 år snart.
    Sol idag vilket var underbart.

    Ha det så gott !!!

    1. Ja det är något som man fasar för. Saknaden finns där för evigt. Det är nog klokt att vänta med en ny hund för Kumas skull.
      Så härligt med sol.

Kommentarer inaktiverade.