Grattis Sverige till en finalplats i handbolls VM

2021-01-29

Bilderna i dag är ifrån Sanlúcar de Barrameda i Spanien. Här är det mycket lätt att byta till en nyfylld gasoltub. Det är det på dom flesta plaster i Spanien och det är dessutom billigt.

Första gången vi kom hit efter ett tips från en klubbmedlem var det inte många husbilar här. Det var bara ca 10 stycken. Sista gången vi var där var det nog minst 60 husbilar. Året efter så stängde dom platsen och det tyckte vi var mycket tråkigt. Platsen var så otroligt bra belägen mellan den fina strandpromenaden längs med havet och den trevliga gamla stadsdelen låg endast några hundra meter på andra hållet.

Så tillbaka till idag då tyvärr ingen sol gladde oss med sin närvaro. Luftfuktigheten var mycket hög 98-99 % så det var på gränsen till duggregn. Marken blev knappast torr under dagen. Men det kom inte något regn och det var 14 -17 plus.

På eftermiddagen var det handboll som vi lyssnade på. Det var semifinalmatch mellan Sverige och Frankrike. Vilken bra match det var som Sverige vann. Det var rätt så spännande ett tag men på slutet så stod det rätt så klart att Sverige skulle vinna. Hurra. Sedan så var det dags för nästa semifinalmatch mellan Spanien och Danmark. Den vann Danmark efter en spännande match som var osäker till dom sista minuterna. Grattis.

Nu ser vi fram emot en spännande final på söndag mellan Sverige och Danmark. Så otroligt roligt med en nordisk final.

I kväll åt vi fläskkotletter med råstekt potatis och det smakade bra. Jag är otroligt förtjust i råstekt potatis i olika former och kryddningar.

Avslutar i dag med att skicka en vacker röd ros till vårt fantastiska handbollslandslag. Önskar er lycka till i finalen.

2 reaktioner till “Grattis Sverige till en finalplats i handbolls VM”

 1. Det med handbollen har gått mig helt förbi då jag inte är särskilt intresserad av idrott. Men grattis då.
  En dag kantad av regn blev en vipplardag för mig.
  Med no lockdown kan vi andas ut en del ett tag. Vet också att vi får vaccin när det är dags för oss.

  Ha det så gott !!!

  1. Handboll är en av dom få sporter som jag gillar så lyssnar vi på det. Och eftersom P4 jämt är på hos oss så blir det en del sport och det är för det mesta trevligt även om vi inte är överdrivet sportintresserade.
   Så skönt att ni i Frankrike kan ta det lugnt ett tag nu. Men det kan ju gå så fort när allting ändras på. Allt känns så osäkert nu.

Kommentarer inaktiverade.