Äntligen lite sol idag!

2021-01-30

Bilderna i kväll är ifrån underbara Armação de Pêra där vi varit ett flertal gånger. Vad jag nu vet så är ställplatsen flyttad men den underbara stranden och staden finns så klart kvar. Tänk att det bara var för ett år sedan vi var här sist!

Efter en lätt molnig morgon så försvann dom vita molnen och solen gladde oss med sin varma närvaro. Svag vind och 14 -20 härliga plusgrader blev det. Det var så skönt att vara ute och promenera i lugn takt med Zacko. Han vill ta det mycket lungt numera och i morse var han mer intresserad av mat än att gå ut. Har aldrig hänt förr!! Han har blivit en ständigt hungrig hund som jämt letar efter något att äta.

När vi idag gick förbi en slängd burk som hade innehållit kattmat så hade jag vissa svårigheter med att få honom förbi den. Fanns inget kvar mer än lukten och det räckte för att han inte ville gå därifrån. Men jag gav honom inget val, han är ju kopplad.

I bland (inte ofta) har jag några planer för lite som jag tycker behöver göras. Ofta är det då vad jag tycker är tråkiga saker och som jag har skjutit upp ett tag. Men så har jag då bestämt mig för att nu är det dags att ta itu med detta. I morgon. Absolut inte omedelbart!

Så blir det då nästa dag och efter morgonpromenaden med Zacko så ska jag ta itu med det som jag nu har föresatt mig att göra. Det är nu det inträffar. Jag har lite annat att göra och sedan så blir jag trött och måste vila en stund och läsa lite tycker jag. Även kolla på nyheter annat på nätet. Det blir ofta en lång stund! Några mer promenader med Zacko och sedan vet jag inte hur det har gått till för klockan har blivit sen eftermiddag och det innebär vid femtiden. Och nu är det ju alldeles för sent att sätta igång med något tycker jag.

Jaha tänker jag då, det finns ju en dag till i morgon och då så ska jag fixa till det som inte blev gjort i dag. Helt ärligt så har det förflutit många dagar och inget har blivit gjort. Men inte har jag märkt någon skillnad så jag skjuter nog upp något ett tag till. Men någon gång så tar jag väl tag i det. Kanske?? Lite skit i hörnen eller lite dammtussar här och där har väl ingen dött av, eller?? Om man inte är allergiker så klart.

Alla knep är väl tillåtna eller hur? Verkar i och för sig lite besvärligt men ser roligt ut! Som tur är har jag ingen våg med mig i husbilen. För övrigt så är det väl inget fel på att vara lite rund här och där.

I kväll åt vi en jättegod omelett med skink/champinjonstuvning samt med massor av god riven emmentalerost. Lättlagat och i stort sett ingen disk heller. Många plus!

2 reaktioner till “Äntligen lite sol idag!”

  1. Tänker som så att när man är arbetsbefriad så är man sin egen chef. Då kan man använda dagarna precis som man vill för lönen kommer ju ändå in som den ska. Man kan ta kompledigt, sjukskriva sig om halsen är lite rostig, ja till och med semester för det har man ju väldigt mycket innestående tycker jag.

    Skönt med sol kan jag skriva under på.

    Ha det så gott !!!

    1. Men du har ju helt klart rätt inställning. Den delar jag!
      Vill har mer sol eller hur!

Kommentarer inaktiverade.