Radiolyssning

Armação de Pêra har en underbar lång strand. Hoppas vi kommer dit denna vinter.

2020-12-20

När jag drog bort mörkläggningsgardinen ifrån takluckan i morse så mötte mig synen av en klarblå molnfri himmel. Kändes härligt att gå upp och ut i det härliga solskenet. Det var 14 plus och blev snabbt varmare.

Mitt på dagen kom det lite moln och det blev det vanliga med växlande molnighet och en del solglimtar. Men det var ändå skönt att vara ute och promenera lite för det var ju hyfsat varmt.

I dag så lyssnade jag på Svensktoppen vilket jag ofta gör när det är söndag. Gillar det programet och det spelas bra musik där. Sedan blev det skidskytte som ofta är spännande att lyssna på men det var det inte i dag. Gick dåligt för Sverige.

Läste klart ”Livsfarligt misstag” av Lars Thunell, en spännande kriminalare som utspelar sig i Falun. Rakt på sak och inte så mycket miljö, kläder eller personporträtt. Händer mycket och aldrig tråkig. Rätt så annorlunda handling. Tyckte den var bra och underhållande.

Baksidestexten:

Annelie är medveten om att hon varit med om något ohyggligt när hon vaknar upp utan kläder i centrala Falun. Hennes minnesfragment är det enda polisinspektör Henrietta Rapp har att gå på när hon inleder utredningen. Omedvetet utmanar Henrietta den kallt beräknande förövaren. Ett livsfarligt misstag som leder till en oundviklig kamp om liv och död.”

På kvällen lyssnade vi på Karlavagnen med Kim Kärnfalk och dagens ämne var en jul som du aldrig glömmer. Riktigt roligt att lyssna på tyckte jag.

Sedan så blev det så småningom dags att hitta till sängen.

4 reaktioner till “Radiolyssning”

 1. Vi har tittat på Musikhjälpen tills igår då de klev ut ur den sk buren. Inte riktigt lika roligt som tidigare år då de stått på ett torg någonstans i Sverige. Försökte beställa trisslotter till H men si det gick inte eftersom vi inte var folkbokförda i Sverige.
  Men vi föredrar blå himmel framför allt annat. Hoppas ni kommer till stranden som ser helt underbar ut.

  Ha det så gott!!!

  1. Har aldrig tittat på Musikhjälpen bara lyssnat.
   Då så får H köpa sina lotter själv och lägga dom ”under granen”.
   Blå himmel och sol är bäst.

Kommentarer inaktiverade.