Lördag igen

En annan del av Peniche

2020-12-19

Så var det lördag igen och vi lyssnade på ”Ring så spelar vi” på morgonen när vi vaknade. Ett program som vi verkligen gillar. Ibland kan man frågorna och ibland inte precis som dom som medverkar. Men nu när vi är i Portugal så är det också intressant att höra vilket väder som det är på olika platser i Sverige.

Det var lite moln på förmiddagen och 15 plus. På eftermiddagen blev det övervägande sol och det var en del varmare och bara en svag vind. Skönt att vara ute och promenera en del i närområdet. Och så kunde vi ha öppet och njuta av den ljumma vinden som svepte in genom husbilen.

På eftermiddagen lyssnade vi på damernas skidskytte och det var spännande. Det gick bra för systrarna Öberg som kom tvåa respektive trea. Var en norska som snodde förstaplatsen.

För övrigt gjorde vi som vanligt i stort sett ingenting.

Kollade på väderprognosen för några dagar framåt och då kommer det tydligen att bli en del sol även om det också är lite moln. Låter lovande!

Precis så är det har jag kommit underfund med.

2 reaktioner till “Lördag igen”

 1. Stabilare väder av den torra sorten är ju att föredra. Så fint det är runt Peniche. Har ni julmat med er eller kör ni mer medelhavsvariant?
  Vi kör raclette istället för svensk julmat. Man kan hitta både det ena och andra här om man vill, men vi har ingen lust till det i år.
  Men vem vet hur vi gör nästa år.

  Blå himmel och sol har vi haft idag, Tack.

  Ha det så gott !!!!

  1. Det enda vi har med är ansjovis för att göra Janson. Annars så blir det vad vi hittar här som vi tycker om.
   Raclette är gott och är så mysigt att plocka med.

Kommentarer inaktiverade.