Dåligt lukt i kylskåpet

2020-12-06

Ytterst ostadig väder även i dag. Väldigt grått och en del skurar. Men det blåste inget och det var ju på pluskontot. Var även lite varmare idag 13 – 16 plus. Lyckades att komma ut med Zacko när det var uppehåll mellan skurarna och det var ju bra tyckte vi. Är ju inte så behagligt att traska runt i regnet även om man har bra kläder. Blir ju lite jobbigt med våta kläder i husbilen tycker jag.

Vi har haft dålig lukt i kylskåpet i några dagar. Jag har flyttat runt det som finns där för att leta efter något som möjligen kan ha gömt sig långt bak. Men jag hade inte hittat något. Så idag så plockade jag ut allt ifrån kylskåpet och gjorde ordentligt rent överallt. Hittade inget som kunde lukta illa men två produkter vars sista datum hade gått ut för ett tag sedan. Dom åkte ut så klart, hade gömt sig långt bak i kylskåpet. Vårt kylskåp har ett bra djup och det är lätt att glömma det som står längst in.

In med allt igen och nu verkade det i alla fall som att den dåliga lukten hade försvunnit. Hoppas den inte kommer tillbaka.

I kväll åt vi portugisisk fläskfilé i skivor och den var mycket mör och god. Till det serverade jag kokt potatis och Beasås ifrån Blå Band pulver och det smakade jättegott.

Blir nog mulet i morgon också enligt väderprognosen.

2 reaktioner till “Dåligt lukt i kylskåpet”

 1. Lite trist väder just nu även här och ”de riktiga bergsbyarna” har fått snö. Men vi har förskonats.
  Våta kläder är ingen höjdare i husbilen.
  Bättre tider kommer 🙂

  Ha de så gott!!!

  1. Så skönt att ni bor där ni bor. Verkar vara bäst.
   Att bättre tider kommer hoppas vi verkligen!

Kommentarer inaktiverade.