Söndagslugnt

2020-11-22

Soligt även i dag men lite svalare för det var en något kylig vind. Men 16 – 22 plus ändå.

I dag gick Hasse till receptionen för att betala för vår vistelse här. Betalade för dom veckor som vi har varit här (4 veckor), samt för 4 veckor i december. Det kostade 425€ och det blev i dagens valuta 4350 SEK. Vi tycker att det är ett helt rimligt pris för att stå här.

Söndagen förflöt lugnt och vi hade inte förväntat oss något annat. Gick som vanligt ut med Zacko på hans promenader och jag låter han helt och hållet bestämma själv. Jag följer bara efter. Tror han gillar det!

På eftermiddagen var det en del folk ute och gick. Tittade bort mot en bar som var öppen och där var definitivt inte tomt. Här gillar man att träffas på dom barer som det finns många av för att umgås och dricka något gott vad det nu kan vara och kanske äta något gott. Finns begränsningar här också och om dom följs har jag ingen aning om. Och fortfarande finns det inget utegångsförbud här!

I kväll så tittade jag på vår statsminister Lövéns tal till nationen. Den mannen är så otroligt urusel på att hålla tal. Han verkar så totalt oengagerad när han rabblar upp det som hans talskrivare har skrivit ner till honom. Han bara rabblade upp det som han tragglade för några dagar sedan. Undrar om han inte skulle hitta en ny talskrivare omedelbart.

Dessutom så verkar det som att allt han pratar om mest gäller Stockholm och storstadsområdena. Verkar som att i hans värld finns inte det övriga Sverige. Mycket beklagligt tycker jag.

Men kvällen avlutar jag på ett betydligt trevligare sätt. Jag lyssnar på Karlavagnen med underbara Kim Kärnfalk.

Men visst är det så!

4 reaktioner till “Söndagslugnt”

 1. Man hade ju väntat lite mer av statsministern och jag är inte ett dugg förvånad att det blev lika blekt som det alltid varit.
  Vi väntar på talet från Macron här nere och då misstänker jag att det blir mer eld i talet.

  Men jag säger som så att man får vad man väljer och det är bara att tänka om för de som valde fel förra gången.

  Ha det så gott!!!

  1. Visst hade man väntat sig lite mer än detta. Visserligen allvarstyngd men tyvärr utan någon pondus.
   Och jag hoppas ni myser med en härlig brasa ikväll.

Kommentarer inaktiverade.