Hämtmat

2020-11-21

Sommarvärmen fortsätter och vi njuter för fullt av dom soliga dagarna. Det är så skönt att slippa vinterväder med kyla och blåst. Blåsigt kan det ju vara här också men snö och minusgrader slipper vi. Det är ju därför vi är här.

Under dagen körde ”grannen” härifrån och vi fick åter utsikt över ställplatsen. Fanns inte så många husbilar här men det kom några till under kvällen.

Läste på klubbsidan i dag att det ryktas om att det är utegångsförbud här i Peniche på helger 13 – 05 och nätter 23 – 05 men det är det inte. Här få man röra sig ute som vanligt (än så länge). Med mask om det skulle vara folksamling utomhus och alltid i affärer.

I kväll kunde jag inte komma på vad jag skulle laga till middag. Så då kom jag på att det nog var dags för pizza. Hasse gick till receptionen och så beställde killen där pizza till oss. Fick dom levererade till husbilen och dom var heta. Gillar att dom är slicade, lättare att äta då. Smakade som vanligt jättegott och efter maten var vi jättetrötta. Var så skönt att inte behöva laga mat i dag.

2 reaktioner till “Hämtmat”

 1. Gott med hemleverans ibland och jag är glad att inte vara en abborre.
  Tänk så mycket prat det är hela tiden om dittan och dattan.
  Den som är på plats vet nog ändå vad som gäller.

  I morgon ska vår president Macron hålla ett tal till nationen och jag tror att det kommer hålla på mer än de tre minuter Löfvén höll idag.

  Ha det så gott!!!

  1. Lövéns tal till nationen var bara så bedrövligt. Tror nog att president Macrons tal kommer att bli mer så kallat ”levande”.

Kommentarer inaktiverade.