Lite gott till oss tre

2020-11-09

Vilken underbar morgon vi vaknade till i dag. Det var 17 – 20 plus och en blå helt molnfri himmel och bara en svag vind. Zacko och jag gick på en så fin morgonrunda.

Dagen fortsatte med samma härliga väder och vi tillbringade mycket tid ute i dag. Det fanns en del moln runtomkring men dom kom aldrig hit. Och som vanligt stämde inte prognosen för det skulle vara mulet i dag.

Hasse och jag är väldigt förtjusta i ”Crème de Brulé” som köps på Lidl. När en sådan glasburk tas fram ifrån kylskåpet och folielocket tas av så sitter Zacko där på golvet och tittar upp. Nosen vibrerar för detta är något som han också gillar väldigt mycket. Eller rättare sagt så älskar han det.

På eftermiddagen så tog jag fram en sådan glasburk för att njuta av innehållet i den. Är så gott. Zacko satt bredvid mig i soffan och höll koll på mig när jag åt. När jag tittade på honom så vände han blixtsnabbt bort huvudet ungefär som att jag tigger inte. Men så klart sparade jag lite till honom och den glasskålen blev verkligen renslickad. Även Hasse sparar lite till honom av detta goda när han åt sin ”Brulé”.

Men vi skulle ju även ha mat i kväll och det blev spagetti med köttfärsås. Det smakade gott och köttfärssåsen fanns i en burk i frysen. Så det blev lättlagat i kväll.

Väderprognosen för i morgon litar jag inte ett dugg på. Vädret blir vad det blir.

2 reaktioner till “Lite gott till oss tre”

    1. Visst har vädret en viss betydelse på ens välbefinnande?
      Alltid gott med en god korvrätt.

Kommentarer inaktiverade.