Trevligt här tycker vi

2020-08-21

Mulen morgon och 20 varma plusgrader och det var skönt. Lättare att promenera när det inte är så varmt och det tyckte både Zacko och jag.

Fint att gå här längs med kusten. Ser ut till att vara lite vatten nu.

Här ligger Timmernabbens Sjöhistoriska och det verkar ligga i dvala .

Är väldigt historiskt!

Som vanligt på en ställplats så är det en del, rätt många i dag, som lämnar platsen och det är ungefär lika många (kanske fler) som kommer hit. Och det fanns plats för alla plus några till.

Hasse cyklade iväg till Tempo för det var lite som jag tyckte vi behövde. Det fanns där.

Sedan så tog han sig en tur till Nabbens fiskrökeri och där köpte han böckling. Två stora. Men dom får han behålla själv för det gillar jag inte. Står knappt inte ut med att se på när han rensar dom så jag tittar på annat håll. Det var böckling till fyra hårdbrödsmackor enligt Hasse

Han köpte även rökta räkor och det gillar jag/vi verkligen. Dom sparar vi tills i morgon. Ska köpa aioli samt lite nybakat bröd också till räkorna.

Det var grått här hela dagen, varmt och kvavt och i stort sett helt utan vind. Vi satt faktiskt och väntade på att det skulle bli häftiga regn med åska och kraftiga vindar. Det var det som SHMI varnade för.

Vi åt urbenade stekta kyckling lår i kväll med kokt ris. Smakade så bra med thaisås till.

Nu på kvällen, 22.30, så sitter vi fortfarande och väntar på busvädret. Här är det en fin augustikväll som är mulen men absolut inte kall och något regn har vi inte fått.

Kommer kanske under natten.

2 reaktioner till “Trevligt här tycker vi”

 1. Jag gillar rökt böckling men ännu mer rökt makrill. Billig och nyttig mat som passar en skral kassa. Som student åt jag ofta torskrom som stektes i pannan. Idag är det dyr mat.

  I går åt vi porc au glace med potatisgratäng. Lite väl söt sås tyckte jag men JR älskar ju fläskesteg och det påminde om det sade han.
  Ikväll blir det Tikkamasala till middag.
  Hämtmat från restaurangen. Det är riktigt billigt här nere.

  Ha det så gott !!!

  1. Torskrom har jag också ätit en del av när jag var ung.
   Visst är det bra med god hämtmat när man känner för det.

Kommentarer inaktiverade.