Bra med elcykel

2020-07-27

Efter en väldigt regnig natt vaknade vi till en behagligt solig morgon. Det var 18 plus, växlande molnighet och svag vind. Zacko och jag tog en promenad bort till centrum.

Här gick vi.

Många stora krukor med fina blommor. Zacko hittade många platser här att pinka på.

En liten gatstump mellan Coop och Ica var det som var centrum. Några butiker och serveringar.

Ett litet torg med en stor uteservering.

Hemma igen så var det skönt att sitta ner en stund.

Våra två grannar körde iväg under förmiddagen. Det dröjde inte så länge förrän vi fick två nya grannar. Nu slapp vi dörr mot dörr vilket var skönt.

Det var lite livsmedel som behövde fyllas på i dag. Hasse tog sin elcykel och susade iväg till Ica. Skönt att han har en rätt så stor korg på pakethållaren som rymmer en del. Och tänk om han inte hade haft sin cykel då hade vi fått promenera dit och bära hem allt. Men nej då hade vi planerat lite annorlunda och tagit husbilen till affären när vi hade behövt att handla.

Rätt så sent på eftermiddagen kom det hit ytterligare en husbil. Det visade sig vara en husbilsvän som vi har känt i många år. Han var här med ett av sina barnbarn, det skulle mysas med morfar. Roligt att träffas och prata lite.

Pannkakor med egengjord hallonsylt smakade väldigt gott till middag i kväll. Blev över några som vi kan äta i morgon.

Troligen så fortsätter vi i morgon åt något håll.

2 reaktioner till “Bra med elcykel”

 1. Tycker det verkar vara en lite halvtrist stad med stämpel av miljonprogrammet över sig. Men fina blomsteruppsättningar.
  JR har börjat surra om bananpannkakor och jag som aldrig gjort vanliga vete tusan om jag klara det. Det var Farmor (svärmor) som gjorde pannkakor till oss när hon levde och var kurant.
  Får väl googla i vanlig ordning.

  Ha det så bra !!!!

  1. Vingåker är lite trist. Finns ett stor Outlet område som är välbesökt.
   Bananpannkaka har blivit något av en trend och det klarar du helt klart. Har inte provat själv än.

Kommentarer inaktiverade.