Sista dagen i juni

2020-06-30

Efter en mycket regnig natt vaknade jag på morgonen vid halvni och då var det uppehållsväder. Växlande molnighet, 18 plus och lite småblåsigt. Chansade på att det inte skulle regna på den närmsta timmen och vi hade tur. Solen tittade också fram några gånger och i dag så kändes det skönt.

En skön oas i parken.
Finnas en del planteringar som pryder centrum.

Mitt på dagen fick vi besök av en trevligt kille som det var några år sedan som vi träffade. Det var i Anderstorp när det var biltävlingar där och det var en del husbilar på plats. Var väldigt roligt att titta på tyckte vi. Trevligt att träffas igen och prata lite.

Dom här stora ”humlorna” finns vid resecenter och man ser dom när man kör förbi där. Roligt med lite annorlunda dekorationer som man blir glad av att se.

Under eftermiddagen kom det en del skurar mer eller mindre kraftiga. Vinden ökade och det blåste rätt så mycket då. Men det drog förbi, skurarna blev kortare och vinden la sig. Det gällde att försöka hinna ut mellan skurarna. Missade vid sexturen och vi blev bara lite våta.

I morgon ska vi upp tidigt för att vi ska vara hos Codat redan kl. 8. Nu är det dags att få dit den nya elpatronen i kylskåpet. Hoppas att det är rätt elpatron och att det kommer att fungera.

Stek lax, kokt potatis och en mycket god kall dill/citronsås blev det till middag i kväll.

När jag gick ut med Zacko vid 10 tiden var det bara 15 plus ute. Nu blir det inte så varmt i husbilen och sömnen blir mycket bättre. Gillar att ha det svalt på natten.

Nu har det gått halva året av 2020 och det har varit minst sagt ett omtumlande halvår. Vi har fått lära oss en massa nya ord och nytt sätt att umgås på. Hålla ihop och hålla avstånd samt tvätta händerna ofta har blivit dom nya ledorden. Men allt kommer nog att bli bra, det kommer bara att ta en hel del tid.

2 reaktioner till “Sista dagen i juni”

Kommentarer inaktiverade.