Gräsklippning

2020-06-29

Det var verkligen skönt väder i morse. Varierande molnighet, 18 plus och bara en svag vind. Blev en annat runda i dag, inte så mycket till omväxling egentligen, har ju promenerat här många gånger. Vi har ju tillbringat rätt så mycket tid i Gislaved dom senaste åren.

Dom här ängsblommorna fotade jag i morse när Zacko och jag gick ut.

När vi kom tillbaka så hade en stor traktor med gräsklippare börjat att klippa ”ängen” med alla blommorna. Den klippte hela området. Hasse flyttade på husbilen för att den skulle kunna klippa där vi stod och blockerade.

Här kan man gå om man vill promenera till centrum.

Halv två tog jag ut Zacko på en sväng som vanligt, han håller på sina tider. På hemvägen träffade jag ett par som nyss hade parkerat här med sin husbil. Pratade en stund och det var trevligt. Hade träffat dom här för en del år sedan.

Hemma igen så frågade Hasse om vi skulle köra till Kinna nu. Kan vi väl, svarade jag. 10 minuter senare rullade vi iväg. Stannade och tankade vid avfarten till Länghem. Där kostade diesel 14.03/l hos Qstar. Tog vägen om Rydal för att kolla posten och postfacket var helt tomt. Kom sedan fram till Kinna Resecenter och parkerade där. Fanns en husvagn som hade parkerat fast detta är en plats endast för husbilar.

Mörka moln närmade sig plötsligt och det kom en kraftig vind och så var regnet över oss. Det blev en rejäl störtskur som inte varade så länge. Sedan kom det inte mer regn, det höll sig på avstånd.

Hemlagade köttbullar med kokt potatis, gräddsås och lingonsylt smakade bra till middag i kväll.

Vi blir troligen kvar här i morgon.

2 reaktioner till “Gräsklippning”

 1. Lite av en hemmahamn i Gislaved för er då. Men man behöver röra på sig om än så lite. Jag syftar på husbilen.
  Typiskt att husvagnsägare ska tränga sig på. Var i Siegen i Tyskland där en husvagnsägare ville stanna på en ställplats för husbilar. Han blev inte kvar efter påtryckning från husbilsägare.

  Vi har haft otroligt varmt idag +38 och hållit oss väldigt stilla om jag säger så.
  Ha en fin första Julidag !!!!

  1. Vi trivs bra i Gislaved även om enda servicen är vatten och sopbehållare.
   Husvagnsägare förstår inte varför dom inte kan parkera på en plats avsedd för husbilar.
   Puh, i den värmen tar man det mycket lugnt.

Kommentarer inaktiverade.