Fick ny strålkastare i dag

Nu verkar det som att våra chanser att komma söderut till vintern har ökat. Detta är en del av stranden i Boiro som ligger i norra Spanien.

2015-06-05

Uppe alldeles för tidigt i morse, redan innan halvåtta. Då var det regn och 13 plus dock ingen vind. Blev en promenad med Zacko genom parken och runt på stan lite innan vi återvände till husbilen. Det var bara ett lätt regn men vi blev rejält våta ändå. Var ju ute rätt så länge och promenerade.

Efter mitt förmiddagspyssel så körde vi till Borås. Vi var framme vid Borås Bilhall vid halv tio-tiden. Då tog dom hand om vår husbil och vi gick och satte oss i ”väntrummet”. Zacko ville sitta i mitt knä och det fick han så klart. Vi myste där tillsammans tills husbilen var klar. Det var den efter ca trekvart. Betalde (aj, aj sa kontot).

Nu så körde vi till CK för att tanka en del diesel. Lampan hade börjat lysa. Jag hade så mycket bonus på mitt CK kort att det nästan blev en full tank. (vår tank är en som rymmer 120l). Vi fick i drygt 90 liter. Kändes som att vi tankade gratis.

Vi fortsatte sedan till Skene och MM. Där var det rätt så mycket folk men ingen trängsel. I dag så var det så att alla höll bra avstånd. Som t ex när jag tog potatis eller apelsiner så så väntade dom andra kunderna på att jag skulle bli klar. Så gör jag också. Kanske tar det lite längre tid men vad gör det. Vi kanske på detta enkla sätt inte sprider smittan vidare.

Körde sedan tillbaka till Kinna och resecentrum där vi återigen parkerade med vår husbil. Nu valde vi att stå på den första platsen. Senare på kvällen så var det en ledig plats, den som var längst bak. Men den blev upptagen senare på kvällen.

På eftermiddagen var vi så trötta att vi tog oss en liten vederkvickande tupplur. Sedan så var vi mycket piggare ett tag.

På kvällen så tittade solen fram en stund och det blev rätt så skönt väder ett tag. Jag och Zacko passade på att gå en skön promenad då.

I kväll så åt vi stekt tärnad potatis med lök, falukorv och stekt ägg. Så klart ketchup, senap och bostongurka. Så gott.

Vi har ingen plan just nu så vi stannar kvar här. Men jag har en liten plan som håller på att växa fram. Får se hur det blir med den.

4 reaktioner till “Fick ny strålkastare i dag”

 1. Inget direkt firande av nationaldagen för er heller märker jag. Vi körde en vanlig lördag och det gick bra det med.
  Om man hade kommit igång med testerna tidigare så kanske fler kunnat fira sin semester ute i Europa. Men nu stiger antalet smittade när testerna görs och flera länder sätter rött på Sverige. Så fruktansvärt tråkigt tycker jag.

  Ska bli roligt om ni kan köra efter din plan.

  Ha nu en fin söndag.

  1. Så trist att testerna har börjat lite sent. Men också tråkigt att så många påstår sig ha Covid-19 symtom utan att vilja testa sig. Om man inte har fått det bekräftat så kanske det bara har varit en liten förkylning. Och så många hypokondriker det finns!!
   Det går inte att lita på något nu för tiden!

  1. Vi har det bara bra. Nu är ju nationaldagen slut men jag hoppas att ni har haft en trevlig dag.

Kommentarer inaktiverade.