Trevligt besök

En bild från en gata i trevliga Kyritz. Vattenskål till hundar är något som vi uppskattar.

2020-05-13

Kallt, plus 8 grader, soligt och blåsigt.

Morgonpromenad bort mot kyrkan i dag.

En detalj på muren som går längs med vägen utanför kyrkogården.

Hasse satt ute i solen en och läste i solen en stund på förmiddagen. Är lite lä utanför husbilen. När det sedan kom lite moln så fick han flytta in. Blev fort alldeles för kallt då.

På eftermiddagen så kom det en glänsande röd nedcabbad bil hit. Den stannade framför oss och vi undrade vem det var? Det fick vi strax reda på när killen i bilen kom hit och knackade på. Han presenterade sig och talade om att vi hade träffats i Tavira i vintras. Då kände vi igen honom och hans fru. Dom var ute och tittade sig lite omkring i trakten och hade hittat hit. Det var trevligt att dom stannade för att prata en stund och vi höll så klart avstånd. Dom tänkte fortsätta till Kinna för att möjligen hitta en uteservering för lite fika. Hoppas ni fick en trevlig eftermiddag.

Jag satte sedan igång med att dela blomkålen till små buketter för att stoppa i plastpåsar för att frysa in. Hade läst på nätet att det skulle gå bra att göra utan att förvälla innan. Får se hur det blir!

Här står Zacko och tigger av Hasse som hade en bil falukorv i handen. Så klart fick han lite. Han vet att det lönar sig att tigga av husse.

Under eftermiddagen fortsatte vädret att växla ifrån mulet med regnskurar och slutade på kvällen med en del sol. En fin kväll men kall.

När jag gick ut med Zacko vid 10 tiden var det endast 5 plus. Blir nog minusgrader i natt.

2 reaktioner till “Trevligt besök”

 1. Tycker Zacko ser riktigt fin ut efter klippningen. Förstår att det kliar i resenerverna på er att få köra ut i landet.
  Läste idag att 20 mil från hemadressen ska man få åka. Så lite rörelsefrihet har ni ändå fått. Så nu får väl vädret rätta till sig en del för er också.

  Ha det så gott!!!

  1. Tack, ser bra ut på bilden.
   Visst längtar vi efter att få rulla iväg lite längre sträcker.
   Tyvärr är det resor med bil på endast 1 – 2 timmar från hemadressen som gäller och man ska hållas sig inom sitt sjukvårdsområde.
   Nästa vecka ska det tydligen bli varmare.

Kommentarer inaktiverade.