Händer inte så mycket här

Här är det så grönt och skönt.

2020-04-29

I dag så var det halvklart till klart eller om det var klart till halvklart. Är väl sak samma. Lite halvmulet med lite sol ibland. Det var ingen värme precis, 5 – 12 plus men nästan igen vind. Men det var helt ok väder att promenera i så det blev några promenader i dag.

Det var många husbilar som körde härifrån i dag och ett tag så var det nästan tomt.

Bland annat så lämnade våra husbilsbekanta från Alingsås platsen. Tror dom kommer köra ut mot kusten och havet där dom verkligen trivs att vara. Önskar er en trevlig resa dit och en härlig helg och även en underbar fortsättning på våren.

Men det var det inte tomt så länge här. På eftermiddagen så kom det hit ett flertal husbilar som parkerade på campingplatsen.

Det var bland annat tre husbilar som brukar träffas här denna helg varje år. Egentligen skulle det vara en till men dom vägrade att lämna sin bostad. Men dom som var här satt ute och umgicks här under eftermiddagen. Att umgås utomhus är väl ändå rätt så riskfritt om alla känner sig friska och inte har varit i riskmiljö.

I kväll så serverade jag en supergod kycklinggryta med kokt potatis. Såsen var otroligt god och jag tror att jag aldrig kan göra om den. Jag bara höftade till det.

I morgon så ska vi besikta husbilen och vi hoppas verkligen att allt är som det ska. Vi hade ju faktiskt husbilen på service för någon vecka sedan så vi hoppas att dom inte hittar några fel.

Var vi sedan hamnar har vi ingen aning om i kväll. Det löser sig i morgon.

4 reaktioner till “Händer inte så mycket här”

 1. Vi har fått stabilare väder med +23 och sol så här har jag kört tvättmaskin i två dagar.
  Folk verkar gladare nu och det bonjouras både till höger och vänster när de går utanför på gatan.
  Vi har öppnat årets första rosévinsflaska och det får bli vårat valborgsfirande i år.

  Ha en fin valborgsmässoafton !!!

  1. Trevligt med bra väder.
   Känns väl lättare nu med lite friare liv.
   Hoppas vinet smakade gott.

Kommentarer inaktiverade.