Bästa dag i dag

2020-05-08

Så var det fredag igen. Otroligt vad fort veckorna går.

I dag var det mulet och lite blåsigt och vinden var lite kylig. Det var 10 -15 plusgrader.

Under dagen så kom det hit flertal husbilar och även en husvagn. Dom parkerade på platser som var lediga.

Det knackade på vår dörr på eftermiddagen och där utan för stod det en man som vi hade träffat i Gislaved. Då hade vi tipsat dom om Seglora Camping och nu var dom här. Det var roligt att träffas igen. Och vilken liten fin pudel dom har.

Så här såg det ut sent på eftermiddagen. Man satt ute och njöt i solen.

I dag så jobbade inte grabbarna på campingen. Dom körde bort en massa skräp i stället. Det måste också göras. Dessutom så blir det inget jobb i helgen för dom vill ju inte störa dom husbilar som är parkerade längs med dom gamla avdelarna.

I kväll så åt vi köttgryta och det var på fläskfilé. Blir ju över en del småbitar när man har skivat fina bitar ifrån fläskfilén. Men jag trodde det skulle kvar till en middag till men det blev det inte. Var ju i och för sig ett gott betyg för att maten smakade bra.

Visst är dom fina detta fågelpar.

Så här ser Zacko ut i dag. Och här tycker han att matte ska ta på sig sina skor så vi kan komma ut en stund . Det gjorde vi också.