Mindre antal husbilar i dag

Här har vi parkerat i Blanes (för 6 år sedan) på en stor central parkeringsplats där man då fick parkera med husbil. En mycket trevlig plats med närhet till stad och strand.

2020-04-08

På morgonen i dag så var det 8 plus, varierande molnighet och bara en svag lite kylig vind. Blev något varmare mitt på dagen och eftermiddagen.

Zacko var rätt så pigg i dag men han var väldigt upptagen av att nosa överallt. Och länge ville han stå med nosen i backen när han hade hittat något intressant. Ibland fick jag locka honom vidare genom att peka på något annat i backen som möjligen kunde vara roligt. Ibland är han rätt så lättlurad men inte för många gånger efter varandra.

Det har minskat med husbilar här och på eftermiddagen så var vi bara 4 kvar. Grannen framför oss körde i väg på förmiddagen, dom skulle ut till kusten för att få lite omväxling. Dom kommer tillbaka efter påskhelgen. Paret bor på heltid i husbilen och detta är deras fasta punkt.

På eftermiddagen kom ett par tillbaka från Spanien. Deras hemresa genom Europa hade gått bra. Dom har en villavagn här där dom tillbringar en del tid på sommaren när dom inte kuskar runt med husbilen.

Läste klart ”Inte ett ord” av Linwood Barclay. En spännande thriller om det otroliga i att tre människor försvinner spårlöst och lämnar en fjortonårig flicka helt ensam. 25 år senare så börjar så småningom sanningen att komma fram. Då får långsamt allt sin mycket märkliga förklaring. Slutet var mycket rafflande, det händer mycket då. Om man gillar lite psykologiskt intrig med lite lagom mord (vad är lagom mord?) som inte är så blodiga så ska man läsa denna bok. Jag tyckte den var väldigt bra.

I morgon så tänker vi köra till Biltema och hämta några varor som jag har beställt i kväll. Det är då packat, betalt och klart bara att hämta. Bekvämt tycker vi. Tror sedan att vi kör till någon annanstans för nattparkering.

4 reaktioner till “Mindre antal husbilar i dag”

  1. Jag hoppas verkligen att det inte blir mer spridning i Sverige efter helgen.

 1. Glad Påsk !!!
  Även om ni inte firar den. Vi brukar inte göra det men har alltid uppskattat den långledighet som man hade när man arbetade.
  Nu väntar vi på måndag då President Macron ska tala till folket. Blir det förlängning eller…????
  Ha det så gott. 🙂

  1. Helt rätt, vi firar inte på något sätt. Men så klart blir det lite ägg och sill och lite annan god mat på påskafton.
   Tror absolut det blir en förlängning för er i Frankrike.

Kommentarer inaktiverade.