Svalare i dag

2020-03-13

Lite väderomslag i dag till lite mulet och svalare. Lite småblåsigt var det också. Men vi tyckte det var väldigt skönt att slippa den tryckande värmen.

Här är det vackra blommor och vad jag gillar färgen. En del av vår promenadväg i dag.

Träden som finns här är också fina.

Dagen fortsatte som vanligt lugnt och stilla. Var en del husbilar som lämnade platsen och några nya fyllde på.

Hasse gick även i dag till Ikea för att äta två korv med pommes. Han gjorde det även i går och jag är övertygad om att han kommer göra det i morgon också. Han är ju verkligen en korvoman.

Söt liten näsfri gubbe på potatisen. Litet snett leende.

Har läst på FB att några av våra husbilsvänner har tidigarelagt sina hemresor för dom vill hinna till Sverige innan alla gränser i Europa stängs. Då kanske man kan bli stående någonstans i en gränskö eller få stanna i karantän i 14 dagar.

Läste att gränsen till Danmark stängs på lördag morgon och är stängd i 14 dagar framåt. Då får dom hitta en färja som går direkt från Tyskland till Sverige.

Vi följer vår planering i stort än så länge. Läste också om dom som hade gjort som vi och förlängt sin reseförsäkring en månad till och stannar kvar helt lugnt. Vi är alla olika!!

Vi följer på olika sidor hur viruset utvecklas på olika håll i världen och även på UD-s hemsida.

På kvällen så flyttade Hasse fram husbilen till den första platsen här. Nu fick vi lite ny utsikt över området och här händer det nästan hela tiden något. På dagtid i alla fall.

Har under dagen sett några bilder över tomma hyllor ifrån en Mercadona på Gran Canaria och det såg verkligen bedrövligt ut. Men en sak som jag tyckte var lite märklig var att samma bilder hittade jag på olika forum och hos olika personer på FB. Det var inte delat utan det gav sken av att var och en av personerna själv hade varit på plats och fotograferat det. Tycker inte det verkar med sanningen överensstämmande!!

Skulle tro att det är någon/några som vill få igång en mycket stor oro hos folk. Som vanligt tror jag att det är någon som kommer att tjäna mycket pengar på detta i slutändan.

Nu när det är lite svalare här så blir vi nog kvar någon dag till.

4 reaktioner till “Svalare i dag”

 1. När JR var och handlade igår så fungerade inte betalkortet. Kan ju bli så ibland när det kommit smuts på chippet. Han tänkte säga något som att han fått virus på kortet till kassörskan. Men hejdade sig och lät bli. 🙂

  1. Det var nog bra att han hejdade sig. Man vet ju inte vilken sorts humor andra har.

 2. Snart orkar jag inte läsa fler inlägg om viruset på facebook. Kan du förstå varför folk verkar hamstra toapapper? Många tankar man får där eller hur 🙂
  Förstår Hasse för varm korv med bröd är så gott.
  Tror det vettigaste är att bara ta det lugnt istället för att stressa upp sig.
  Sådana blommor har jag i trädgården. De växer som ogräs verkar det som.
  Ha en fin lördagskväll 🙂

  1. Dessa vackra blommor kanske är ogräs. Kvittar vilket för dom är vackra vilket även annat ogräs kan vara.
   På tal om att hamstra toapapper så läste jag detta: En människa nyser och hundra i närheten skiter på sig. Corona humor av i dag.

Kommentarer inaktiverade.