På väg igen

2020-02-13

Gick ut strax innan nio i morse och det var lätt mulet och 12 plus. Mötte en man som var på väg upp till ställplatsen och han hade med sig en mycket glad labbis. Den viftade inte bara på svansen utan på hela kroppen när den fick syn på Zacko. Hunden kastade sig framför mig för att försöka komma fram till Zacko. Mannen försökte hålla den tillbaka men det hela slutade med att mannen satte sig i rabatten. Såg rätt så dråpligt ut. Jag och Zacko fortsatte därifrån för jag kunde ju inte göra något. När vi kom tillbaka så var han inte kvar, bara lite märke i rabatten efter honom.

Hemma igen så var det dags för att koka 6 ägg. När dom var kokta så lade jag dom på en handduk för att svalna lite. Ett av äggen fick då för sig att det var fel plats att befinna sig på. Det började rulla ut mot kanten av bänken och kraschlandade på mattan. Krossat. Svordom. Bara att plocka upp och göra rent efter den lilla olyckan.

Strax efter 10 så kom vi iväg efter att ha hämtat dagens bröd och betalat. Våra rara boule vänner stod ute och vinkade till oss. Hoppas vi träffas snart igen.

Vi körde först för att tanka på macken som ligger nära ställplatsen. Här betalade vi ca 12.60 SEK per liter diesel. Bra pris tyckte vi.

Efter en kort stunds körning så kom vi ut på motorvägen. Där var det inte så mycket trafik och det flöt på bra. Stannade vid en mack för att fika. Där var det så äckligt skräpigt utanför. Men vi skulle ju inte stanna så länge där.

Fortsatte sedan mot Sevilla och det gick hur bra som helst ända till vi kom fram till där dom höll på med att bygga om vägen. Då tappade Agda oss och vi befann oss långt borta i ingenstans. Irrade runt en del tills jag tog kommandot. Kör till en plats där vi kan parkera sa jag till Hasse. Så det gjorde han. När vi hade stannat så tog jag fram min fon och la in platsen på Google mapps som vi var på väg till. Sedan så följde vi den och kom ut på rätt motorväg efter att ha vidgat våra vyer i nästan en timme. Mycket att titta på för mig som inte håller i ratten.

Vi kom sedan ut på rätt väg och kom förbi Sevilla. Lite kö när vi skulle köra över bron men det gick rätt så fort.

Dags för en liten paus och bensträckare. Vi hade precis stannat när det kom tre svenska husbilar och parkerade. Det var folk som vi kände och det var kul att träffas igen. Vi ses säkert nästa gång!

Vi fortsatte sedan mot Chipiona och hittade till ställplatsen utan problem. Där fanns det 3 husbilar på en plats som rymmer många husbilar. Det var ett mycket krångligt incheckningssystem som krävde en halv novell för att komma in. Har gjort det innan på något annat ställe. Nu så valde vi att fortsätta till till Rota som det var 18 minuter till.

Där parkerade vi vid en trevlig trottoarkant. Var länge sedan vi parkerade så här men det kändes helt ok. Det stod rätt så många husbilar här och det var gratis.

Här hör vi bruset från havet och det låter så härligt. Havet finns här bakom.

Utsikt utanför dörren ikväll. Har haft sämre!

I morgon är en annan dag och vi har absolut ingen plan. Det blir vad det blir.

4 reaktioner till “På väg igen”

  1. Ja dessa gps:en man kan bli toss ibland på vår ”Lennart” som lurar iväg oss på konstigheter. Jag har kommit på att vi kör bara på och tillslut så hittar han rätt väg. Men gissa om vi kört omkring på kostigar under våra resor. En gång ville han ha oss över ett fält där en maskin höll på att harva något.
    Men där står ni ju fint åtminstone en natt.
    Ägg är oförutsägbara har jag upptäckt.
    Ha en fin Alla hjärtans Dag 🙂

    1. Många märkliga vägar har det blivit genom åren. Men helt suveränt när det funkar som det ska.

Kommentarer inaktiverade.