Stor omsättning på husbilar i dag också

2020-02-12

I dag så var det åter en lätt mulen morgon men det fortsatte till skillnad från igår att var mulet mest hela dagen. Solen tittade fram lite i bland men det var inte ofta i dag. Det var en svag vind som kändes lite sval. Temperaturen var mellan 13 – 18 plus. Kändes lite kallt efter dom senaste dagarnas sol och värme.

Som vanligt var det kö till VA platsen på morgonen. ”Alla” som ska köra härifrån ska tydligen varje morgon göra det vid ungefär samma tid. Lite märkligt att det är så på dom flesta ställplatser som vi har besökt och det har ju blivit en del genom åren.

Det var rätt så många husbilar som körde i väg idag och det blev en del lediga platser.

En av dom tog en svensk husbil som kom hit rätt så tidigt på eftermiddagen. Det visade sig var ett par husbilsvänner som vi träffade i Alvor när vi höll på med att köpa ett nytt däck. Så roligt att träffa er igen och så trevligt att ni valde att stanna kvar.

Senare under eftermiddagen så drällde det in husbilar här, kö ibland, och jag tror att det blev full igen. Detta är en mycket populär ställplats har vi förstått nu när vi har varit här ett tag.

Senare på eftermiddagen så blev det boulespel. Först så spelade Hasse och paret en match som damen vann helt överlägset. Dom svenskar som kom i dag var där och tittade på. Det var jag och Zacko också.

Nedanför ställplatsen så hörde det bjällror som närmade sig. Det var en fårskock som var på väg. Jag och Zacko kom precis dit och Zacko rusade fram för att hälsa på dessa främmande djur. Men rätt så snart insåg han, att trots pälsen, så var det inga pudlar. Han backad då.

Men det fanns förutom fåren många hundar och helt plötsligt så tillkom det en häst. Då vände jag och tog med mig Zacko och gick tillbaka.

Men sedan så gick det som det gick. Svenskarna som kom idag blev inbjudna att spela boule vilket dom aldrig hade gjort tidigare. Det blev två lag och Hasse spelade med tjejen. Och efter en mycket trög inledning så fick dom plötsligt flyt och vann. Jätteroligt tyckte jag.

Sedan så gick vi hem och jag stekte pannkakor i mängd. Smeten hade jag gjort klart innan jag och Zacko gick ut. Smakade som vanligt jättegott. Och finns en del över en del tills i morgon.

I morgon så har vi tänkt att lämna denna trevliga plats och fortsätta en del mil till någon annan plats lite längre söderut. Får väl se i morgon var vi hamnar. Eller om vi ändrar oss!!

Att vara flexibel är något som vi gillar att vara.

Avslutade kvällen med att lyssna på Karlavagnen som i kväll handlade om hundhavande. Intressant att lyssna på tyckte jag.

3 reaktioner till “Stor omsättning på husbilar i dag också”

 1. Det lite kyligare vädret hittade hit upp idag tydligen. Roligt att ni fick lite sällskap på ställplatsen.
  När vi var på en ställplats i Normandie var det får i en hage bakom platsen och vår Unkas tyckte att det var så roligt att hälsa på dem. Fina minnen man har av änglahundar.
  Ha det så gott 🙂

  1. Vi hade det verkligen trevligt.
   Så härliga minnen av er underbara änglahund. Jag har också många underbara minnen av mina änglahundar. Visst är det underbart att ibland frossa i underbara minnen av våra härliga vovvar.

   1. Det är det verkligen och när man kan tänka tillbaka på dem utan att det gör så ont i hjärtat känns det bara fint. Ett litet hugg blir det ju alltid och en pust av saknad efteråt. Kram

Kommentarer inaktiverade.