Lite mörbultad i dag

2020-01-20

I går kväll hände det något hemsk. Det var så att när jag på sista kisseturen kopplade loss Zacko utanför husbilen så tappade jag balansen och ramlade. Jag blev inte så mycket skadad men Zacko blev rädd och försvann. Det var ju det värsta som kunde hända. Vi gick ut och ropade efter honom men inte kom det någon Zacko springande till oss. Men efter en stund så kom det en man, som inte bor så långt ifrån oss, gående med sina små söta taxar och bakom dom så fanns Zacko. Så glad jag blev över att hitta Zacko där. Tror att det var en löptik annars så hade inte Zacko rymt och inte följt efter den med nosen i lilla taxrumpan.

Men hur som helst så var vi jätteglada att få hem honom igen.

Efter en blåsig natt så blev det en blåsig morgon och dag. Trots att det var soligt så var det buskallt, bara 9 plus på morgonen och kanske någon grad varmare i solen under dagen.

Blev inte så lång promenad idag, kände mig lite mörbultad efter gårdagskvällens fall. Dessutom så var det både kallt och blåsigt som sagt var.

Och inte körde vi iväg idag. Liksom bara blev att vi stannade kvar. Några svenskar körde och några andra gjorde som vi och blev kvar.

Pratade lite men någon kvarvarande svensk. Så trevligt att du kom förbi för en liten pratstund. Jag är lite dåligt på det, är ju rätt så osocial. Men jag tycker om att prata med folk en stund emellanåt.

När solen försvann blev det mycket fort kallare och det var bara 10 plus vid 21.00 när jag gick ut med Zacko. Nu behövdes det vantar minsann, det var buskallt. Blåste inte så mycket och det var ju ett plus. Och det blev ingen rymning i kväll.

Skulle vara så skönt med en liten värmande brasa i kväll i husbilen. Fick bli en värmande wiskey i stället. Värme inifrån eller värme utifrån!! Bara jag slipper frysa!

Är lite öm på och svullen på näsan och på överläppen som slog i backen. Pekfinger och långfinger på min vänstra hand är lite svullna och ömma samt min högra handled.

Men vad gör det, det som betydde något var att Zacko kom hem till oss oskadd och glad.

I morgon så kommer vi högst troligt att köra till den ställplats som vi inte har varit på tidigare och som vi tänkte köra till idag. Men vadå vilken dag vi kommer dit kvittar väl tycker vi.

6 reaktioner till “Lite mörbultad i dag”

  1. Alla hundägares mardröm när ens hund försvinner. Kan känna din panik eftersom jag varit med om det en gång. Precis när Mr J och jag flyttat till huset i byn och jag var ute med våra tre hundar ringde han. Efter att vi pratat så upptäckte jag att vår Annie en golden retriever var borta. Jag fick panik och skyndade mig hemåt med de två andra. Annie gick alltid lös då hon var lugn som en filbunke och struntade i alla andra hundar och katter.
    Vid cykelvägen nära huset kom en man mot mig och frågade om det var min hund som låg där och pekade mot ett buskage.
    Där låg smitaren. Hon hade helt sonika vänt och lommat hemåt men tyckte kanske att hon skulle vänta på mig då hon inte hade någon nyckel.
    Ha det så gott 🙂

  2. Aj då lät inte så bra med fallet men huvudsaken att du inte blev värre skadad och att Zacko kom till rätta igen. Vi for iväg och den plats ni ska till har vi varit och då hamnade vi i Alvor istället. Sköt om dej/er. Kram.

Kommentarer inaktiverade.