Blev lite orolig

2020-01-19

Väldigtig blåsig i dag. Det var bara 13 plus på morgonen och det var mulet och det kändes jättekallt. Inte alls skönt att gå på morgonpromenad i dag heller. Blev varken långt eller länge men det blev vad det blev. Bättre än inget i alla fall.

Jag gillar fontäner och denna är mycket fin tycker jag.

Hasse cyklade till Lidl för lite inköp som han brukar göra. Jag vet på ett ungefär hur lång tid detta brukar ta men i dag så gick tiden och den gick ännu mer och ingen Hasse kom tillbaka. Började faktiskt att bli lite orolig. Och som vanligt hade han inte sin lur med sig.

När jag börjar bli orolig kan jag inte bara sitta stilla och vänta. Alltså tog jag på mig ytterkläder och tog med Zacko för att gå ut en sväng. Hann bara en liten bit så såg jag Hasse komma linkande ledande på sin cykel. Batteriet hade tagit slut när han kom fram till Lidl, vilken otur. Sedan så var det något strul med växlarna på cykeln så därför fick han promenera hem med den. Det var verkligen synd om honom. Han var så trött.

Eftersom han har två batterier till sin cykel så bytte han omedelbart till ett troligen fulladdat batteri. Han har ju inte så där 100 koll på det! Så nu kunde han cykla runt lite igen för att kasta sopor samt att betala för en natt till och lite annat.

I dag så pratade vi en del med några av våra landsmän. Det var väldigt trevligt tyckte vi. Man har alltid så mycket att prata om med andra husbilsresenärer eller hur? Och tiden bara ränner iväg. Men så är det när man har roligt!!

I morgon så har vi tänkt att lämna Lagos och köra till en ställplats där vi inte har varit förr. Ska bli lite spännande och se om det är en plats vi gillar eller inte? Ligger lite avsides men den kan ju vara bra och trevlig trots det!

3 reaktioner till “Blev lite orolig”

 1. Den fontänen är väldigt fin. Mr J är duktig på att ladda upp batteriet på sin svarta fara. Där har jag noll koll.
  Alltid roligt att byta ord med andra som är ute på rull.
  Läste i facebook på husbilsklubbens sida att det snöar i Malaga idag. Åk inte dit 🙂
  Vi har kyligt bara +8 så här eldas det i spisen för trivselns skull och Mr J är lite frusen då han verkar ha feber.
  Ha det så gott 🙂

  1. Hasse brukar ha bra koll på sina cykelbatterier men även solen har sina fläckar.
   Och till Malaga ska vi inte på ett bra tag.
   Önskar att vi kunde ha en värmande brasa i husbilen. Skulle varit helt underbart.

Kommentarer inaktiverade.