Lite av varje

2020-01-13

10 plus, igen sol, ingen blåst och det blev inte varmare än 13 -15 plus under dagen. Jag frös i morse när jag gick ut men lyckades att gå mig varm. I dag var det ingen som satt ute och både dörr och fönster hölls stängda.

Dom ringde från Zoo affären och undrade om jag kunde komma en halvtimme tidigare med Zacko och så klart kunde jag det.

När vi kom dit rusade han så glatt in i affären och började nosa runt. När sedan vi gick till spa avdelningen och dörren dit öppnades så blev det en tvärvändning. Nu ville han snabbt bort därifrån. Men så blev det ju inte. Han blev lyft upp på trimbordet och han tittade så förebrående på mig att jag nästan fick lite dåligt samvete. Men nu så var det verkligen dags för bad och klippning.

Så tomt att gå hem utan honom och så tomt hemma.

När jag var hemma igen så tog jag ut mattorna och Hasse fick gå en bit bort och skaka dom. Jag våttorkade golven och det behövdes verkligen. Blev en del renare och det doftade gott. På med mattorna igen, tog inte så lång stund. Eftersom jag frös innan så blev jag i alla fall varm nu.

Strax innan 4 gick jag iväg för att hämta honom. Han var klar och så glad över att jag hade hittat honom igen. Klippningen var mycket bra och jag kände mig nöjd. Och han luktade så gott.

Plockade lite i dag. Använder ”hytten” som litet förråd när vi står stilla länge och det har vi ju gjort nu. Men på eftermiddagen var det tomt så vi kan köra i morgon.

I kväll beställde vi pizza och det smakade väldigt bra. Blev jättemätta.

Efter att nu har stått här i tre månader så känns det faktiskt skönt att köra i väg i morgon och få lite annat att titta på. Har en liten plan, får se hur det går med den!

3 reaktioner till “Lite av varje”

  1. Eftersom jag läser gårdagens inlägg är ni väl på rull nu eller kanske kommit fram?
    Alltid trevligt att få en ny vy när man tittar ut och sedan som du går ut med Zacko.
    Ska bli spännande och läsa var ni stannade någonstans.
    Ha det så gott 🙂

Kommentarer inaktiverade.