Betalt i dag

2020-01-12

Det soliga vädret fortsätter. Det är kalla nätter, svala morgnar och varma soliga dagar. På natten är det ner emot 8 plus och på morgonen vid halv nio är det omkring 10 plus. Men som vanligt när solen flödar ner över oss så blir det snabbt varmare. Mycket lite trafik men så är det ju söndag.

Men det är dock inte så där jättevarmt utan det håller sig omkring ca 25 i solen och 18 i skuggan. Rätt så behagligt tycker vi. Hasse sitter ute i solen och läser några timmar om dagen i sin lä(s)hörna. Men jag har faktiskt valt att sitta inne i husbilen nu i några dagar. När jag sitter i solen så får jag så lätt en stor blåsa på underläppen som är väldigt plågsam. Därför väljer jag att antingen sitta med ryggen mot solen eller att sitta inne. Är ju ute och promenerar en del och då så njuter jag av att vara utomhus. Men det är också skönt att sitta inne med öppen dörr och öppet fönster. Känns lite som utomhus eller kanske en altan.

Nu har vi bestämt oss för att köra härifrån på tisdag. Hasse gick till receptionen och betalade. Det blev 1 månad till och det kostade 212.50 €. Med den dåliga kursen så blev det 2241.51 SEK. Tycker ändå inte att det är speciellt dyrt.

Läste klart ”Bara du” av Ninni Schulman, en spänningsroman. Börjar lite långsamt med en så kallad ”vanlig romans”. Vilket det visar sig att det inte är. Killen är ju för bra för att vara sann och det visar sig också. .Bra och välskriven historia som delvis kan vara verklighetsbaserad. Slutet är både på en gång mycket bra och dåligt.

Även denna soliga dag fick ett slut när solen sänkte sig ner bakom husen. Temperaturen sjönk snabb ner mot 13 plus.

3 reaktioner till “Betalt i dag”

  1. Så då var det dags för en tur då för er. Man är tacksam för solen som värmer på dagarna. Vi har haft riktigt kalla nätter här nu i två dagar +1 är inget att skryta med. Men det ska bli varmare.
    Vintermånaden rör sig mot slutet.
    Ha det så gott 🙂

    1. Det ska bli skönt att komma iväg nu och få se lite annat. Ingen sol i dag och kallt.

Kommentarer inaktiverade.