En trevlig lördag

2020-01-04

Går inte att klaga på vädret i dag. Soligt, 14 – 20 plus och bara en svag vind. Och så varmt och skönt i solen.

Zacko och jag gick på vår vanliga runda och i dag så hände det absolut ingenting. Det var bara så lugnt. Eller så gick jag i mina egna tankar vilket jag ofta gör och då lägger jag inte märke till så mycket. Så är det ibland!

I dag så körde några husbilar härifrån och några andra kom hit. Verkar ibland att vara bra omsättning på husbilar här ifrån olika länder.

Det var många som spelade padel här i dag och det var det även igår. I Portugal så finns det vädligt många ställen där man kan spela padel. Är så mycket populärt här. Är en sport som växer till sig snabb även i Sverige. Har sett att padelbanor poppar upp lite här och där i några orter.

Tror att detta kommer att bli så stort även i Sverige. Verkar vara en sport i framtiden!

I kväll åt vi färdigrullade köttbullar med oxkött. Smakade verkligen jättegott. Kokte potatis och gjorde en god gräddsås till det. Och så klart serverades det rårörd lingonsylt till maten samt sallad.

4 reaktioner till “En trevlig lördag”

 1. Var väldigt lugnt här igår också när grannen lugnat sig förstås. Vi har också haft fint väder med +17 och sol så vi klagar inte heller.
  Snart börjar v.2 på det nya året och våren närmar sig.
  Ha det så gott 🙂

  1. Ibland undrar jag om man önskar livet ur sig när man önskar att tiden ska gå så fort!! Egentligen så vill jag stampa hårt på bromsen i stället. Jag vill hylla långsamhetens lov. Ju långsammare tiden går desto bättre är det.

   1. När väl våren är här vill jag inte att det ska särskilt fort längre. Men jag njuter ändå av dagarna här nere. I Sverige gick man hela tiden och väntade på något, våren, sommaren att det skulle sluta regna /snöa bli semester.

    1. Visst är det underbart här söderut när man känner att våren närmar sig och allt börjar växa.

Kommentarer inaktiverade.