Är jämt en del att göra

2020-01-05

Bara 10 plus i morse, soligt och ingen vind. Trots att det var lite svalt så var det en underbar morgon. Det blev ju väldigt fort varmare när den härliga solen flödade ner över oss.

Jag tyckte att det blev fort varmt och höll mig gärna i skuggan. Men det var jag i stort sett helt ensam om för lokalbefolkningen gick varmt klädda och höll sig på solsidan. Tror att dom känner igen en turist här för att dom (vi) går väldigt lättklädda när det är vinter här.

I dag så hade inte Zacko så bråttom. Det skulle nosas länge, noga och ofta. Jag stod tålmodigt och väntade på att han skulle bli klar. Detta är ju något som är mycket viktigt för honom och då får det ta den tid som det tar. För mig kommer hans välmående främst.

Troligen så hade det gått här en mycket intressant vovve tidigare.

I dag så var det många husbilar som körde härifrån och det kom hit några nya men inte så många som lämnade. Men det är ju söndag och dags att köra hem till hus och arbete för många.

I dag så var det dags för gråvattentömning för displayen visade på att tanken var fylld till 50 % så det var dags för att tömma den tanken. Det sköter Hasse om. Vi har en ”vask” att tömma i som finns väldigt nära. Hasse tog sin lilla hink som han fyllde och gick och tömde. Tror det blev 20 svängar och sedan var gråvattentanken tom. Fy pyton vad gråvattnet luktar illa. Detta gjorde jag också när han gick på kryckor.

Sedan så var det även dags för latrintömning i dag vilket det är varannan dag. Är så bra att hålla skiten borta tycker vi. Detta sköter Hasse om numera. När han gick på kryckor så var det också min uppgift.

Att fylla på vatten i tanken är rätt så enkelt. Slangen som finns på väggen räcker fram till vårt vattenintag. Och det sköter Hasse om också. Och det har han gjort hela tiden.

Och vad gör jag då? Det tar vi i morgon. Är faktiskt trött efter dagens göromål. Jag gör en del också! Men var och en av oss gör det vi är bäst på och då funkar det hur bra som helst.

3 reaktioner till “Är jämt en del att göra”

  1. Så resonerar vi också när det gäller arbetsfördelningen både hemma och i husbilen.
    Här har vädret också svängt över till en kyligare variant och ikväll blir det en brasa i spisen.
    Ha det så gott 🙂

    1. Bara det fungerar och vi trivs så är det bra.
      Blir så avundfrisk när jag läser om er brasa i spisen. Bara så härligt.

Kommentarer inaktiverade.