Ny almanacka med hundar

2020-01-03

Vanliga morgonpromenaden i lätt molnigt väder med 15 plus och i stort sett ingen vind. Resten av dagen var det varierande molnighet och rätt så mycket sol.

Det var mycket lite trafik denna morgon. Vid ett tillfälle så kom det en något äldre herre på en något äldre cykel som trampade i långsamt takt ute på gatan. Bakifrån så närmade sig en elmoped och den hördes ju knappast inte. Personen som körde den tutade på cyklisten som blev skrämd och tog snabbt upp sin cykel på trottoaren. Där började han högt skälla ut mopedisten som helt lugnt fortsatte framåt. Han fortsatte ropa tills mopedisten hade kommit ur synhåll. Sedan så blev det tyst igen.

På eftermiddagen gick jag och Zacko till hundshoppen för att köpa almanackan. Zacko fick så klart följa med in i shoppen.

Den här fina almanackan med hundar kostade faktiskt endast 5 € och det tyckte jag var billigt. Nu så kan vi bocka av dagarna efterhand som dom går.

Resten av dagen fortsatte sedan mot kväll och det gick som vanligt alldeles för fort. Här är det ingen lång skymning utan det blir väldigt fort mörkt.

Nu är det dag tre som vi håller på att lägga till handlingarna av dagar som har gått år 2020. Och denna dagen har väl varit ungefär som dom andra dagarna.

Men i dag så har världen blivit en betydligt osäkrare plats att vara på. Känner en viss oro idag inför vad som kommer att hända i Mellanöstern inom den närmsta framtiden!

4 reaktioner till “Ny almanacka med hundar”

 1. Roligt att iaktta människor och se hur olika situationer uppstår. Älskar att göra det när vi är ute med husbilen.
  Vilken söt almanacka du fått tag i 🙂
  Ja, man undrar ju lite vad som kommer att hända nu. Krig i mellanöstern ?
  Ha det så gott 🙂

  1. Visst är människor och deras beteende intressant att iaktta!
   Jag är ju egentligen inte en person som håller på att oroa mig men Mellanöstern just nu
   tycker jag ger mycket obehagliga vibbar.
   Kan ju inte göra något det så det är bara att låta livet gå vidare och för oss på ett bra sätt. Eller hur?

Kommentarer inaktiverade.