Regn och regn och mer regn!

Här skulle jag hellre vara. En soligt skön dag vid en härlig sandstrand. Men så klart kommer denna dagen också under vår vinterresa.

2019-12-19

Regn, regn och åter regn. Dessutom så blåste det väldigt mycket. 17 m/sek och i byarna så var det upp till 24m/sek. Då fick man verkligen se till att stå stabilt eller hålla i en lyktstolpe. Avskyr verkligen denna blåst.

Det var med en djup suck som jag gick ut genom dörren i morse. Den var lite svår att öppna för vinden stod på där. Men det gick. Zacko och jag gick ut på vår morgonrunda och det var bara lite regn men mycket blåst.

Blev en rätt så bra runda faktiskt utan så mycket regn. Lite tur ska man ha ibland.

Under resten av dagen var det inte helt enkelt att hinna ut när det var uppehåll i regnet. Lyckades faktiskt rätt så bra med det och undvek störtskurar.

Men jag avskyr blåsten. Är bara så jobbigt tycker vi.

Blev bara kortare promenader med Zacko i dag. Både han och jag hade bråttom hem när vi gick ut i ovädret. Även om vi lyckades undvika dom värsta skurarna så var det så skönt att komma snabbt hem igen.

Men vädret i morgon ska bli ungefär som det har varit idag. Det är bara att stå ut. Bättre väder väntas mot helgen. Då ska det bli en del sol. Det ser vi fram emot.

4 reaktioner till “Regn och regn och mer regn!”

  1. Blåsten var här i onsdags och torsdags också, men idag kom lugnet och solen. Hundarna ville inte gå ut då men idag var det roligare.
    Nu är det inte många dagar kvar till julafton och idag har de faktiskt börjat spela en del jullåtar på radion.
    Ha det så gott

Kommentarer inaktiverade.