Trött i dag

För 6 år sedan kom vi till Albufeira och det var många husbilar där, men det fanns en plats till oss också.

2019-12-20

Fortsatt regn och idag så blev vi mycket våta på vår morgonpromenad. Lite mindre blåst och 15 plus.

Under dagen så blev det en del uppehåll men fortfarande bara så grått. Började blåsa lite mer på eftermiddagen.

Har känt mig väldigt trött i dag. Undrar om det är någon skit på gång. Hoppas det inte är det. Kanske det bara beror på det trista vädret.

Det har inte hänt något här i dag utan vi har bara gjort det som vi brukar göra. Lite mindre promenader och mer internet och läsning.

Men vi tycker det är väldigt skönt att slippa snöväder. Anser att snö är vackrast på bild.

Så här var vädret för 2 år sedan i Peniche.

2017-12-20

Inget fel på vädret i dag heller. Det var fortsatt lika soligt och varmt. Så klart var det lite svalare på morgonen, bara 10 plus men i solen så steg det och det blev snabb till närmre 20 härliga plusgrader. Ingen vind var det i dag.

Så klart så satt vi ute i solen i värmen. Det var till och med så varmt att vi fick uppsöka skugga eller gå in i husbilen för att söka lite svalka ibland.

I morgon kanske solen tittar fram lite, det hoppas vi i alla fall.

4 reaktioner till “Trött i dag”

 1. Håller med om att snö gör sig bäst på foto. 🙂
  Bäddat säng och förberett för H hela dagen så nu är det bara mat till hundarna och sedan dags för oss att köra till Marseille.
  Ha det så gott 🙂

 2. Hej, vi undrar hur hunden mår som blev anfallen. Värsta scenario då man promenerar med sina små hundar. Önskar er en God Jul och bättre väder! H. Barbro& Taisto& Rosa från Finland(stod i Peniche då fransmannen krockade med elstolpen)

  1. Hej på er.
   Jag såg hunden i dag på eftermiddagen och han har fortfarande en tratt på huvudet. Han rörde sig fint men det syntes ärr på hans kropp efter ingreppen. Pratade inte med ägaren men jag tyckte det såg ut som att han mådde bra.

Kommentarer inaktiverade.