Så härlig värme vi kom till idag

2019-09-28

Brukar gå upp vid åtta men inte i dag. Somnade om utan att försöka göra det. Det liksom bara hände. Jag brukar nästan aldrig somna om och i synnerhet inte om jag försöker. Vaknade inte förrän klockan var en kvart i nio. Jag kände mig då väldigt utvilad och jättepigg.

Vädret var bra med sol och 19 plusgrader ingen vind.

Hittade en trevlig promenadväg för mig och Zacko. Här var det en del som sprang, promenerade med eller utan hund. Och nu är det ju så att det är bara att vänja sig vid lösspringande hundar i olika storlekar. Dom flesta är faktiskt väldigt goa vovvar men det vet man ju inte när dom kommer fram till Zacko. Men jag tror att dom flesta som har sina hundar lösa här vet att deras hund är en snäll hund. En del har verkligen superkoll på sin hund som inte viker av från husse/matte utan följer perfekt.

Kom fram hit och visste inte riktigt åt vilket håll jag skulle gå? Valde att gå samma väg tillbaka för då visste jag att jag hittade tillbaka!

I dag så blev det lite senare avfärd, kom inte iväg förrän strax innan elva. Så blir det när jag har sovmorogn.

Men vi skulle ju inte köra så långt idag.

Det blev först en tur genom stan som Agda bjöd oss på. Såg ut att vara en trevlig stad. Men nu var vi på väg mot ett nytt resmål.

Vi kom ut till motorvägen som först var gratis i några mil. Sedan blev det betalväg i några mil. Fin väg med härlig utsikt. Sedan så svängde vi av mot Zumaia som var vårt mål i dag. Körde till ställplatsen som finns i ett industriområde och parkerade bland dom andra husbilarna. Det var nog ca 20 när vi kom hit och senare på kvällen så var det 30 plus här. Det är ju lördag och då så vill ju även spanjorer köra iväg med sina husbilar. Det var övervägande spanjorer här men även en del fransmän och några tyskar och så vi.

Denna plats är ju inte så fin, här finns ingen strand och havsutsikt men väldigt trevliga omgivningar.

När man går här så kommer man in till centrum och det är väldigt fint tycker jag.

Mycket trevligt att promenera längs med detta vattendrag som finns precis utanför ställplatsen.

Här finns det många som paddlar kajak.

När man går på detta håll så har man inte så långt in till centrum. Dit tänker jag gå med Zacko i morgon. Vi har ju varit här några gånger tidigare så det ska blir roligt att se om det har blivit några förändringar som jag möjligen kan se?

I kväll så var Hasse och kollade på en man som fiskade.

Han hade små krabbor som bete. Och något äckligt som bete. Om han fick någon fisk vet vi inte. Tror inte vi skulle velat äta den fisken!!

I morgon så tänker vi köra några mil till en annan ställplats som finns längs med atlantkusten här.

3 reaktioner till “Så härlig värme vi kom till idag”

  1. Ja, vi gillar att köra här.
    Jag skulle gärna sova längre på morgonen men det funkar inte. Även Zacko är också morgontrött och jag får nästan väcka honom när det är dags att gå ut.

  2. Aha, ni kör vid atlantkusten. Vädret ser ju fint ut också. Ibland är det skönt med sovmorgon och för oss skulle nio vara väldigt tidigt. Sovmorgon för oss är ca halv elva haha. Tur att hundarna är lika mycket sömntutor som vi är.
    Ha det så gott.

Kommentarer inaktiverade.