Nu är det höst verkar det som

Detta är en bild ifrån underbara Scharbeutz . Vilken härlig plats.

2019-09-03

Att vi nu har kommit in i den första höstmånaden råder det inga tvivel om. Regnigt och blåsigt, 13 plus.

Men oavsett höst och väder så går jag och Zacko iväg på vår morgonpromenad. I dag blev det regnplagg på. Var faktiskt uppehåll en del tid och det uppskattade vi. Strax innan vi kom hem så drabbades vi av en rejäl störtskur och vi blev på en kort stund helt genomblöta.

Strax efter 10 så körde vi till Rydal och parkerade en liten bit ifrån tvättstugan. Hasse bar ner smutstvätten och sedan när han kom tillbaka så gick jag över dit. Då matade jag maskinerna och satte igång dom. Sedan så körde vi bort och parkerade där vi brukar stå.

Nu tänker jag inte tråka ut er mer med min tvätt. När det hela var torrt och hämtat så körde vi tillbaka till Kinna och parkerade på vår ”vanliga” plats.

Nu var det dags för att bädda rent med nytvättade lakan och det kommer bli så skönt att gå till sängs i kväll. Och allt annat flyttade in dit det skulle.

I morgon väntar vi på besked om våra nya däck har kommit. Ska vi köra till Borås i morgon eller blir det på torsdag. Kvittar vilket.

I kväll åt vi stekt falukorv i bitar med hackad lök och tärnad burkpotatis. Till det åt vi Bostongurka, senap, ketchup samt stekt ägg. Smakade jättegott.