Sovmorgon och lite annat

Här har vi parkerat på en rastplats i Danmark som heter Piberhus. Året var som framgår av bilden och vi var på väg söderut.

2019-09-04

Titta på klockan halvåtta och tyckte det var för tidigt att gå upp. Tänkte slumra en halvtimme till men jag somnade och vaknade inte förrän nio. Det var väldigt skönt med sovmorgon tyckte jag och kände mig hur pigg som helst när jag gick upp.

Vädret var mulet, svag vind men inget regn. Blev en lång härlig promenad i dag.

Kyrkan är centralt belägen i Kinna och syns rätt så bra lite överallt.

Från parken ner mot den restaurang som serverar indiskt mat på ena sidan och på andra korv, hamburgare och lite annat.

Vianor ringde på eftermiddagen och talade om att våra däck hade kommit. Ska dit i morgon klockan ett och byta till dom.

Kom en del kraftiga skurar under dagen och ljudet var högt när det landade på taket. Tunga droppar i hög hastighet.

Passade på att gå ut med Zacko när det var uppehåll och det gick väldigt bra. Men inte sista turen på kvällen för då regnade det. Blev bara en jättekort tur.

Gjorde för övrigt inte så mycket som vanligt. Lyssnade på radio, kollade nyheter och lite annat på internet och så klart läste en del.

I dag så läste jag klart ”En man utan nåd” av Gregg Hurwitz.För somliga är han Orphan X. Andra känner honom som Nowhere Man. Han hämtades från ett barnhem och antogs till regeringens topphemliga program där han tränades för att bli ett dödligt vapen. Men för Jack Johns var han pojken Evan Smoak. För trots all den farliga träning han fått, såg Jack Jones honom som en son.” Så står det om boken på Bokus. Han är en sådan människa som jag tror inte kan finnas mer än i bokform. Det är mycket blod och dödande och en del hemskheter. Väldigt högt tempo från första och till sista sidan. Jag gillar dessa böcker och hoppas på fler.

I kväll åt vi Västgötakorv (grynkorv) med potatismos och senap och det smakade jättegott.

Och i morgon blir det en tur till Borås.