Zacko nybadad och friserad.

2019-09-02

Här var vi för 5 år sedan, 20140902, på väg söderut. Det är i Danmark vid Stora Bält bron.

Redan vid 5 tiden började pendeltrafiken och jag sover så bra när det är lite bakgrundsljud. Vid 7 tiden så kom det några arbetsredskapsfordon och satte igång att jobba vid ”hålet”. Nu var det mycket ljud här och jag somnade om och sov till lite innan 8. Nu var det hög tid att komma upp.

Zacko ville inte vara med på bild så han vände fina sidan till.

Men sen gav han med sig, lilla lurvisen.

Efter en stund så var jag och Zacko på väg till Hundsalongen. Vi hade rätt gott om tid ändå för jag vill inte känna någon brådska. Zacko fick hälsa på två hundkompisar på vägen dit.

Kom fram till salongen och lämnade Zacko i Annika ömma vård och gick hem. Nu började det regna och jag blev rätt så våt. Det var växlande väder med ömsom sol och ömsom regn och svaga vindar, 12 – 18 grader.

Halv 11 var det dags för promenaden tillbaka för att hämta Zacko. Oj, vilken liten vovve han hade blivit och så fin han var.

Hemma igen så ville han återigen inte var med på bild.

Men sedan så fick jag en bild på hans vackra nyrakade ansikte och små söta tassar.

På morgonen hade jag ringt till Codat och vi kunde komma dit klockan 1. Vi var där då och Anders kom ut och kollade på dörren. Sedan körde han in husbilen i verkstaden. Vi gick och satte oss i ”väntrummet” där det finns kaffe och annat om man vill ha. Efter 30 minuter kom Anders dit och sa att nu var dörren fixad. Det var det nedre gångjärnet som hade en lite spricka och det hade han bytt ut. Det finns av någon märklig anledningen inga reservdelar att köpa till Hartal dörrarna men dom hade en sådan dörr där med ett sådant gångjärn som behövdes. Vilken tur. Annars så hade det kanske fått bli en ny dörr och då hade det blivit dyrt, omkring 45.000:-. Nu kostade det 936:- och dörren fungerar perfekt.

Vi körde sedan till MM i Skene för att handla lite vilket blev mycket. Fortsätter fylla på med lite sånt som vi ska ha med när vi kör söderut.

I kväll åt vi bruna bönor med rimmat stekt fläsk. Så gott och vi blev väldigt mätta.

Det blev inget Rydal i dag utan vi bestämde oss för att köra till resecenter i Kinna och stanna där. I morgon är det dags för tvätt i Rydal och vi kör dit på förmiddagen och blir där några timmar tills jag är klar. Troligen återvänder vi hit igen.

2 reaktioner till “Zacko nybadad och friserad.”

    1. Hej Siw
      Visst är han fin vår lilla Zacko. Annika är verkligen en duktig hundfrisör och mycket noggrann.

Kommentarer inaktiverade.