Smultrondruvor

2019-08-30

Växlande molnighet med en del sol, lite småblåsigt och 16 plus.

Började med att gå mot centrum och torget. Fint med fontänen och blommor.

På torget fanns det mest fordon än så länge.

Vackra gula rosor.

Tidaholm är en stad som är full av utsmyckningar och vackra blomsterarrangemang.

Strax innan 10 gick Hasse bort till turistbyrån och köpte fiskekort. Sedan så tillbringade han en stor del av dagen med att sitta ute och fiska.

Hasse tog även en cykeltur till ICA för att handla lite.

Dessa smultrondruvor kom han hem med (bland annat) och dom smakade ljuvligt gott. Har varken ätit eller sett sådana förut. Dom är pyttesmå.

Zacko och jag promenerade en del under eftermiddagen i dom trevliga omgivningarna. Läste en del också så klart. I dag så avslutade ”Bekännelsen” av Jo Spain och den var inte så bra tyckte jag. Man får följa några personer som boken handlar om. Dom berättar i jagform om vad som hände före och efter det bestialiska mordet. Handlingen lyfter aldrig och det blir aldrig riktigt spännande.

https://www.vastsverige.com/tidaholm/avpublicerade-evenemang/matrally-/

Det är matrally här i morgon där man kan köra runt till olika lokala matproducenter där man kan provsmaka och handla. Skulle vara roligt men det brukar vara trånga parkeringar och då är det inte så lätt att komma dit med en stor husbil. Så det blir inget sånt i morgon för oss.

Det blir nog så att vi köra vidare i stället och troligen mot Kinna. Om vi kör dit eller stannar på något annat ställe har vi inte bestämt.