Getingstucken!!

2019-08-31

Vaknade vid 5 i morse och kunde inte somna om. Tog fram fonen och låg och läste lite nyheter på den. Tydligen så väckte jag något djur som började surra runt mitt ansikte och huvud. Försökte surrande ta sig in i mitt högra öra, fastnade troligen i håret och den lät allt ilsknare. Reste mig upp och svepte med handen över kudden och la mig ner igen. Då stack det till ordentligt vid min vänstra skuldra. Fonen hade slocknat så nu tände jag ljuset och fick syn på en fortfarande mycket arg geting. Fick upp mörkläggningsgardinen, öppnade fönstret och fick ut den.

Kände på stället där den hade stuckit mig och det hade redan börjat svullna. Gick upp och till toan där jag plockade fram en tub med Cortisonsalva som jag strök på en liten klick av.

Låg sedan och kände efter om det skulle fortsätta svullna. Men efter ca en halvtimme så började svullnaden ge med sig och på morgonen var det helt borta. Bra salva den där.

Vädret var soligt och varmt, 16 – 20 plus. I dag gick vi på ett annat håll och kom fram hit efter en stund.

Det så spännande ut på detta hållet.

Här fanns det en liten badplats med en brygga och en kvinna hade precis kommit upp ur vattnet. Vackert som en tavla.

Promenerade sedan runt en stund på några villagator.

Lite blandade bilder från underbara Tidaholm.

Kom ett par kanotister förbi ute på Tidan. Såg mysigt ut.

På eftermiddagen så körde vi iväg efter några sköna timmar här. Trafiken var gles men ökade något när vi närmade oss Ulricehamn. Vi fortsatte mot Borås och tankade på CK. I Rydal stannade vi för att hämta lite post. I Kinna stannade vi vid resecenter och parkerade på husbilsplatsen. Fanns en husbil här som var från Nederländerna.

Hålet som täpptes till sist vi var här har nu brutits upp. Behöver troligen mer grundläggande arbete för att det ska hålla.

Här stannar vi troligen i 2 nätter.

Detta är sista dagen i augusti månad som vi tycker har gått alldeles för fort.