Från sjö till å

2018-08-29

Inget regn på morgonen, 19 plus och svag vind.

Vi gick upp till sjön och kollade.

Stigen är lite svår att gå på med sitt ojämna och steniga underlag. Det finns flertal bord och bänkar och grillar runt om sjön.

Här satt Hasse och fiskade i går.

När det började regna vid ettiden var vi på väg att lämna stenbrottet för denna gång. Körde mot Götene och fortsatte sedan på en mindre väg där det knappast var någon trafik alls. Kom ut på en större väg sedan och där var det lite mer trafik. Och det regnade tidvis kraftigt.

När vi kom fram till en rastplats med latrintömning svängde Hasse av dit. Dags för skittömning vilket Hasse fixade. Fortsatte sedan enligt Agdas instruktioner. Nu var det inte så långt kvar till dagens mål.

Dit kom vi vid halv tre-tiden och körde genom stan fram till ställplatsen och parkerade på den ena av dom två husbilsplatserna. Nu har vi bytt sjö mot å och är i Tidaholm.

Så här har jag det utanför dörren nu.

Vi står bra här och augustigrönskan är helt fantastiskt och mustig. Så skönt att det är lite liv och rörelse här och inte så himla tyst.

Det var uppehåll och Zacko och jag gick en sväng runt här.

Fin plantering som börjar se lite sommar trött ut.

Från andra hållet.

Eftersom Pizzeria Rimona ligger på andra sidan gatan så blev det hämtmat i kväll. Jag tog en inbakad pizza och Hasse valde en kebabtallrik med pommes och kebabsås.

Det rann över kanterna och där var faktiskt mat för två. Min pizza, med skinka och räkor, var också stor och det blev en del kvar.

I morgon hoppas vi på hyfsat väder och då tänker Hasse fiska lite i Tidan. Står ju perfekt för detta.