Så blev det sommar igen

För tre år sedan så var vi i underbara Laholm med denna härliga utsikt.

2019-08-24

Mulen morgon, 16 plus och absolut helt utan vind. Inte ensingång ett asplöv rörde sig.

Som vanligt så tog jag och Zacko en morgonpromenad och idag så blev det gång/cykelvägen tvärs över gatan. Där var det väldigt lugnt, möte bara ett par cyklister och en hund på promenad med sin ägare.

När jag senare satt vi min dator så knackade det lätt på dörren och det var grannen som kom för att prata en en stund. Det var trevligt att snacka en stund. Dom skulle fortsätta till Öland i dag. Önskade dom trevlig resa.

Mitt på dagen så försvann sedan molnen och det blev en härlig sommareftermiddag. Satt ute hela eftermiddagen och hade det så gott.

Hasse blev sugen på fisk till middag idag (?) så han cyklade bort till ICA där det finns en fiskförsäljare utanför. Han köpte 4 spättafiléer samt en liten burk med någon lax som var kryddade med diverse kryddor. Fisken var i så stora filéer att det räckte med varsin till till kvällens middag. Dom andra två frös jag in. Laxen smakade helt otroligt gott, vilken underbar smak det var på dom bitarna.

Senare på dagen efter ytterligare en cykeltur så kom han hem med blåbär. Det smakade jättegott med en tallrik blåbär med med mjölk på eftermiddagen.

I dag så läste jag klart ”Dödförklarad” av Catharina Kjellberg. En märklig bok som delvis var skriven i jagform. Många konstiga händelser och en del riktigt hemska. Men inget är som man tror. Och slutet gjorde inte att något på något sätt blev klarlagt. Tvärtom det blev bara mer frågetecken. Men jag tyckte den var bra och spännande.

På kvällen så panerade jag fisken och stekte den. Gjorde en god mosad potatis och med remuladsås till så smakade det jättegott. Spätta är en mycket god fisk som i fileead form är helt benfri.

Tror vi kör härifrån i morgon och vi hamnar där vi hamnar.

2 reaktioner till “Så blev det sommar igen”

  1. Tack för visiten, trevligt att du/ni kom förbi och pratade och vår lilla tjej kunde klappa Zacko. Vi åkte strax efter frukost idag (Söndag). Då hade vi redan sett er gå förbi på en morgonpromenad med Zacko.

    Fortsatt trevlig resa till er, alla!

    Nästa Isaberg för att Cykla!

    1. Roligt att det var uppskattat. Zacko är ju snäll och gillar barn.
      Hoppas ni har haft det roligt på Isaberg och önskar er också en fortsatt trevlig resa.

Kommentarer inaktiverade.