Bekräftade fördomar

2019-08-23

Lite småblåsig morgon och mulet, 16 plus.

När jag gick såg det ut så här på ställplatsen.

Gick bort emot ICA i dag. Lite mer folk och rörelse där. Jag gick ända bort till Lidl där jag vände och gick samma väg tillbaka.

Det här är bron över ån.

När jag kom hem igen så var det bara 4 kvar. Efter en stund till så var vi ensamma här.

Enligt https://www.klart.se/se/j%C3%B6nk%C3%B6pings-l%C3%A4n/v%C3%A4der-gislaved/

så skulle det bli soligt här på eftermiddagen. Det blev det inte. Regn skulle det inte bli med det blev det. Måste ju säga att väderprognoserna har varit urusla denna sommar var vi än har varit.

Eftersom det var mulet med risk för regn i dag så blev det en del timmar på internet. Men det blev också en del promenader med Zacko för min del. Och Hasse cyklade en del. Och jag läste som vanligt en del. Faktiskt rätt så mycket trevligt.

Under eftermiddagen och kvällen så kom det hit några husbilar till. En av dom tillhörde ett par bekanta till oss. Nu var vädret inte så bra så vi pratade inte med dom under kvällen.

Och sedan så fick vi våra fördommar bekräftade. Det kom hit en tysk husbil som parkerade bredvid oss. Dom drog omedelbart för alla fönster och så åkte parabolen upp och så beter sig tyskar enligt våra fördommar. Svenskar tar ut stolar och bord samt markis när dom parkerar. Måste nog säga att detta stämmer väldigt ofta.

I kväll åt vi stekt burkpotatis men lök och kryddad med salt, peppar och lite vitlök. Till det så åt vi stekt rak falukorv, köpt i Dalarna, och stekt ägg. Smakade jättegott.

I morgon är en ny dag och med den så får vi se vad som händer?