Mycket fint i lilla rara Rydal

2019-08-21

Mulet och sol om vartannat, 13 plus och svag vind.

Finns mycket som är fint i lilla Rydal.

En del av Rydal

Gillar hur det ser ut utanför detta hus.

Jag och Zacko kom hem efter vår fina morgonrunda och gick till husbilen. Dit kom Hasse nu också. Det var snart dags för honom att köra till Codat. Zacko och jag gick då iväg till lägenheten. Satt vid datorn i ett par timmar. Försökte få ingång skrivaren men efter många försök på olika sätt så vägrade den skriva ut något över huvudtaget. Så trött jag blir. Det ska ju bara fungera! Ville skriva ut några ändringar som hade uppdaterats från Aires Spain/Portugal. Ska försöka igen någon annan gång när vi är i lägenheten.

Hasse kom tillbaka efter ca 2,5 timmar. Då gick jag ut till husbilen för att fixa till mackor till oss. Kaffe och mackorna samt kokt ägg åt vi i lägenheten. Vilade sedan en stund.

Fram emot ett så bar vi ut det som vi hade burit in i går. Dags för oss att rulla iväg. Först körde vi till Skene för att byta tom en PA-11 till en fylld sådan. Bra att ha lite extra gasol om det nu ska bli lite svalare på nätterna. Skönt att kunna ha på lite värme då.

Sedan så började vi köra mot dagens mål. Vid Kroksjöns rastplats blev det ett stopp för att tömma latrin. Tog en liten promenad där med Zacko. Inte många husbilar/vagnar där. 7 ekipage räknade jag till. Så tomt och lite ödsligt.

Vi ville inte köra så långt i dag så det blev bara till Gislaved. Här känner vi oss nästan som hemma. Men först så körde vi bort till Lidl för att handla lite. Lite blev rätt så mycket men det är ju så det brukar vara.

Fortsatte sedan till ställplatsen och där stod det två husbilar.

Vi parkerade en liten bit bort och nu väldigt nära Preem. Här är det inte så mycket skugga ifrån träden. Vill ju att solcellen ska få så mycket sol som möjligt.

Men jag måste ju bara säga att spisen har blivit så jättebra. Nu är det full fräs på alla tre gasolplattorna. Mycket bra lågor. Är som nya. Bra jobbat hos Codat i dag.

I kväll så gjorde jag en stor falukorvgryta. Den blev jättegod och det blev över till att frysa in. Så bra att ha när man ligger på rull söderut att bara värma. I dag så gjorde jag potatis mosad med smör och salt och peppar. Smakade jättegott.

Vädret ska bli rätt så soligt och några dagar framåt och då kanske vi stannar kvar. Kanske vi kör vidare! Det är så skönt att vara helt oplanerad!